AIG/Lincoln Kft

KépekFőbb ügyfelek, referenciák

Heitman:
Alkotas Point és Science Park


Legfontosabb projektek

Műszaki Terület:
-Az AIG/Lincoln olyan energia beszerzési portfóliót állított fel, melyben nem kizárólag saját kezelésben lévő épületeik szerepelnek, így csökkentve jelentősen az energia beszerzési árait. (Közel 100GWH elektromos energia, 7M m3 földgáz.)
-A közel 300 000 m2-t érintő szerződések átstrukturálásával, a fix és változó költségek figyelembe vételével még az eseti többlet kiadások ellenére is a legoptimálisabban alac-sony költséget érjük el.
-Műszaki hátterünk számos költségcsökkentő intézkedésben segít, melyek csökkentett fogyasztás mellett teszik lehetővé az épület teljes értékű szolgáltatásainak fenntartását.
Bérbeadás:
-A bérbeadási csapatunk 2012-ben hozzávetőlegesen összesen 16 000 m2-nyi területet adott bérbe mind az AIG/Lincoln mind más tulajdonban lévő ingatlanokat is beleértve.
-Ebben az évben idáig közel 1,2 millió euro értékben hajtott végre értékteremtő beruházásokat az AIG/Lincoln ingatlan üzemeltető csapata az üzemeltetett ingatlan portfóliójában. Ezen összeg jelentősen emelkedni fog év végére (várhatóan 2.1 millióra), mikor is számos, már folyamatban lévő nagy értékű beruházást fejezünk be.


Tranzakciók

-Mindig arra törekszünk hogy felülmúljuk ügyfeleink aktuális elvárásait és hosszú távon egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, magasabbra téve a mércét ezzel a többi ingatlan üzemeltető cég részére is.
-Az ingatlan üzemeltetés stop-shop-ja vagyunk: nálunk minden megtalálható egy helyen. Magasan képzett és tapasztalt ingatlan üzemeltető kollégák házon belüli erős bérbeadási és projekmenedzsment támogatással.
-Cégünk ingatlan fejlesztési és befektetési gyökerei lehetővé teszik számunkra, hogy egyedülálló módon megértsük a tulajdonosok és vagyonkezelők igényeit és elvárásait.


Bevétel

645 / 700


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!