KAPTÁR

Képek

Az Év Coworking Irodája 2013 - I. helyezett


Szolgáltatók

Növénydekoráció

CityPlant Kft.

Irodaszőnyeg, padló

CWS-Boco Hungary Kft.

Riasztóberendezések

Epovill 99 Bt.

Takarító cég

Gerényi Zoltán

Világítástechnika

Kalló Tibor

Kuhmann Attila

Nádas József

Irodabútor

Kapari György

Oláh György

Kávé & catering

Nespresso Business Solutions

Biztonsági cég

ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyrt.

Informatikai szolgáltatók

Pull Kreatív Ügynökség

Iratmegsemmisítés

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Villányi Norbi

További szolgáltatók


Átadás éve: 2012Q2

Kialakított terület mérete: 150 m²

Bérlő cég: Hankovszky Katalin- Solution Surfers ügyvezető igazgatója, és csapata, dr. Nagy Gabriella- a Compass Coaching Kft. ügyvezetője, dr. Németh Zoltán- a Retorika Klub elnöke, a drprezi.com szakírója, prezentációs tréner, az Enetha, Learning tudásmendzsment igazgatója, Fábián Zsolt- a Factory Creative Studio ügyvezetője, kreatív igazgatója, Drew Leifheit- szabadúszó újságíró, a budacast.com főszerkesztője, Dóczi Ildikó, a Propel Consulting Bt. PR és Marketing vezetője, Caravelle Property Group Kft., Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága, Maidan Consulting Kft., QFP Kft., Science-Tech Kft., Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület, Koren Miklós- Közép-európai Egyetem tanára, Fülöp Zoltán- Hírnévügynökség Kft. ügyvezető igazgatója


Rövid bemutatkozás


A KAPTÁR olyan újdonságokat kereső dolgozóknak lett tervezve, akik fényes, tágas és barátságos irodát keresnek a belváros szívében. Itt biztosan megtalálsz mindent, amit egy irodától elvársz: nyomtatót, szkennert, projektort, gyors wifit, tárgyalókat, flipchart táblát és írható falat is. Napi, havi vagy éves tagként a KAPTÁRban tudsz a saját munkádra koncentrálni, napközben nyugodtan elmerülni benne, és ha úgy érzed, pihennél, akkor itt találsz olyat, akivel ihatsz egy kávét, együtt ebédelhetsz, vagy épp beszélgethetsz spontán egy jót. Ide amellett, hogy jó bejárni dolgozni, hangszigetelt tárgyalóinkba, coaching szobánkba büszkén lehet ügyfelet hívni, mert aki egy ilyen helyet választ irodának, vagy alkalmankénti találkozási helyszínnek, biztosan jó pár lépéssel mások előtt jár! A helyi használókon túl, budapesti ügyeik intézésekor vidékről vagy külföldről érkező ügyfelek is gyakran használják bázisként a KAPTÁRt, hiszen belvárosi lokációjának köszönhetően innen gyorsan és könnyen elérhető a város minden pontja, az autó mellett akár biciklivel vagy tömegközlekedéssel is. Számos cég tisztel meg minket azzal, hogy székhelyét a KAPTÁRba helyezi, hiszen nálunk erre is van lehetőség. A KAPTÁR számos lehetőséget kínál az ismerkedésre akár szakmai, akár kulturális téren, ugyanis funkcióját tekintve több mint egy iroda: találkozási pontként szolgál, közösségeket épít. Hogy mindezt hogyan teszi lehetővé a tér? Számos kulturális és szakmai programot szervezünk, legyen szó a feltörekvő művészeket támogató galériamegnyitókról, zenei programsorozatokról, vagy a kapcsolati háló bővítésére, a tudás-, és tapasztalatcserére épülő Vállalkozó női reggelikről. Saját szervezésű programjainkon kívül a KAPTÁR külsős eseményeknek is előszeretettel ad otthont. Ilyenek többek között a havonta megrendezésre kerülő JAM-HReggelik, az előadói készségeket fejlesztő, heti rendszerességű Retorika Klub estek, a Prezimagyarul tréningek, vagy a nagyobb cégek egész napos vezetői elvonulásai, workshop-jai. A tér egyszerre attraktív és praktikus, de a legnagyobb értéke az itt dolgozók alkotta közösség. Ez a hely tehát ettől új: az otthonról dolgozás és a kávézó kedves keresztezése, ahol a közösség részeként te is írod a közösségi szabályokat, hiszen a házirendünk mottója, hogy „itt bármit lehet, ami nem zavarja a közösség többi tagját.”Okok, amiért a díjra érdemes

A közösségi iroda ma Magyarországon egy igen új keletű fogalomnak minősül.

A KAPTÁR egy olyan bátor vállalkozás, mely organikusan fejlődő, mintaszerű munkahelyet szeretne teremteni, ami a szabadságukat és függetlenségüket mindennél többre tartó embereknek korszerű és humánus munkaterévé válhat. Ez a hely lehetőséget teremt az együtt dolgozásra, a hasznos kapcsolódásokra, megtartva a szabad, független munkastílus szépségeit.
Mindössze másfél éves fennállása óta számos különböző profilú neonomád előtt nyitotta meg a szabad munkavégzés lehetőségét, megszabadítva őket az otthonról dolgozás magányától, a kávézók zajától. A nyitás óta több, mint kétszáz programot tudhat a háta mögött, számos vállalkozás választotta már székhelyéül, a havi programsorozatoknak köszönhetően sok közösség született már meg.

A KAPTÁR leginkább azért érdemes az Év Coworking irodája díj elnyerésére, mert világos, otthonos tere tökéletes helyszínéül szolgál a KKV szektort alkotók bázisául, legyen szó egyéni vállalkozókról, szabadúszókról, induló vagy már működő mikro-, és kisvállalkozásokról. Legfőbb érdeme mégis az, hogy programsorozataival, eseményeivel tudatosan épít közösségeket hónapról hónapra, összeköt különböző profilú embereket, hogy megteremtse a kapcsolódás ideális helyszínét a belváros szívében.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!