CoWo

Képek


Szolgáltatók

Világítástechnika

Ezüsthegyi Kő Kft

Riasztóberendezések

Hollós Gábor

További szolgáltatók


Átadás éve: 2012Q1

Kialakított terület mérete: 110 m²

Bérlő cég: MacAkadémia Kft, Eximpert Kft., Superyachts.com Ltd., Systemfarmer Kft., iSave Kft., Okami


Rövid bemutatkozás


Önállóan, ám segítőkkel, barátokkal körülvéve dolgozhatsz kényelmes környezetben. Olyan közösségi térben, ahol megvalósíthatod önmagad, saját és közösséged céljait, összhangban önmagaddal és a közösséggel. Egymásnak teret hagyva és támogatva; egyedül, de mégsem magányosan. Mégis mitől több a CoWo, mint egy internetkávézó, otthoni iroda vagy egy bérelt lakás? A bérleti díj ellenében olyan infrastruktúrát biztosítunk Neked, ami elengedhetetlen napi munkádhoz.Okok, amiért a díjra érdemes

Amit kínálunk: fény, tér, harmónia, mosoly, megbízhatóság. Egy kis „saját világ” a belváros szívében, saját időbeosztással. Ha igényled: számítógéppel, nyomtatóval – mindennel, ami a munkavégzésedhez szükséges. Gyors, redundáns internet, ingyenes vonalas telefon, tárhely, biztonsági mentés, számítógépes támogatás, honlap, weboldal - megjelenési lehetőség.
Ezeken túl, extraként igénybe vehető székhely szolgáltalás is, illetve amire büszkék vagyunk, az a családias légkör. Mindenkinek meg van a saját asztala, nem zsúfolt az iroda, nem zavarnak a melletted 10 centire ülők a munkában, ami azért is fontos, mert a legjobban nyugodt, csendes környezetben lehet dolgozni. Emellett van persze olyan helységünk is, ahol ha az ember társaságra vágyik, mindig talál valakit.
Szerintünk ez kell a hatékony munkához.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!