Reckitt Bencksier

Képek

Az Év Irodája 2012 - III. helyezett


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Kialakított terület mérete: 1300 m²

Irodában dolgozók száma: 110


Okok, amiért a díjra érdemes

Kreatív, fiatalos irodánk egy ipari műemlék jellegű épületben került kialakításra, ahol sikerült a dolgozók igényeinek megfelelő kellemes és inspiráló irodai környezetet létrehozni.
A rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkező loftos környezet a "street art" hangulától válik igazán trendivé. Az optikailag is megnyitott tereket színes coffee pointok, lounge-ok és tárgyalóblokkok teszik még izgalmasabbá.

Irodánk kitűnő példa arra, hogyan valósítható meg az „open office” oly módon, hogy ne a tipikus irodai környezetben, annak esetleges nyomasztó hatásaival szembesülve kelljen eltölteni a napot, s hogyan lehet kreativitással, szabadsággal motiválni az embereket! Azzal, hogy megteremtettük a megfelelő interiort, amit kiegészít a Dorottya Udvar megnyugtató, inspiráló belső udvara, elősegítettük, hogy a napi munka folyamán úgy érezhessük, számtalan helyen megfordultunk a vízparttól, a parkon át a kávézóig, miközben el sem hagytuk az irodánkat, vagy az irodaházat.
Megfelelve a mai rohanó világ kihívásainak, igyekeztünk egy fiatalos, "pörgős", tipikus FMCG dinamikájú életteret teremteni, ami a visszajelzések alapján sikerült, mind a tervezők, mind a dolgozók nagy örömére!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!