Vertis iroda

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

FITOUT ZRT.

Tervezés / belsőépítészet

ROOM-DESIGN-STUDIO Kft.

További szolgáltatók


Kialakított terület mérete: 425 m²


Okok, amiért a díjra érdemes

1. Egy a Megrendelő részére elkészített PR csoport által meghatározott enteriőr arculati karaktere az ipari kapcsolat miatt a LOFT stílus volt. A Megrendelői félelme és a rendelkezésre álló anyagi keretek miatt, a környezetalakítási stílus túlzó karakterelemeit, a közízlés számára is elfogadható mértékűre szelídítettük. Így lett a nyers betonfelület hasonló hatást keltő tapéta, vagy az „oldwood” felületek rajzos dió furnérok. A stílus formabontó belsőépítészeti eszközhasználatát azért igyekeztük becsempészni, így lett a mennyezet is fa… szerű. A fém felületek alkalmazásával is visszafogottan éltünk, csak ahol az ikonikus volta indokolttá tette és ezzel el is vette a harsányságát, így a padlóintarziába és a pultba helyezett logón használtuk.
2. A Megrendelői igény volt a VASATI gondolatiságának átvétele, mind az irodán belüli még alakítható funkciók tájolását illetően, mind anyag, s a téma szakértője által meghatározott színek alkalmazását illetően. A brief nem bánt szűkmarkúan az igényelt színek számát és sokféleségét és olykor különösnek ható „harmóniáit” illetően, de sikerült szinte kompromisszummentes módon megvalósítanunk, a padlószőnyeg mozaikszerű színkompozíciójával.
3. Tervezői szemmel a project megvalósulását illetően a harmadik megelégedésünket szolgáló eredmény, az előzőek esszenciája, hogy a megrendelői igények megvalósítása, nem egy zagyvaságot, hanem szintén az igények általi harmonikus, szerethető környezetet eredményezett, ez persze nagyban köszönhető a Kivitelező (FIT-OUT Kft.) igényes, alázatos munkájának.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!