adidas Group

KépekÁtadás éve: 2013Q2

Kialakított terület mérete: 282 m²

Irodában dolgozók száma: 4

Bérlő cég: adidas Group


Rövid bemutatkozás


Az adidas hosszú és gazdag történelemre tekint vissza Magyarországon. A márka erejét, dinamizmusát, és a sport iránti szenvedélyét tükrözi vissza az új reprezentációs- és marketing iroda, amelybe 2013.májusában költözött a cég. Gazdagrét, illetve a Budawest irodaház kellemes és családias otthont ad neki.A tervek Matus Koncek építész, és kreatív csapata nevéhez fűződnek. A fő cél egy olyan környezet kialakítása volt, amely abszolút funckionális, kielégíti az irodai élet minden igényét, modern technikával felszerelt, de emellett megőrzi a lendületességet és energiát, amely az adidas mindennapi életére jellemző.Az iroda stílusa modern, letisztult és légies. Teljes egészében áthatja a természetes fény. A tárgyalók tökéletes helyszínt biztosítanak üzleti megbeszélések számára, míg a 177 nm-es terasz inkább a kötetlen beszélgetések és a kikapcsolódás színtere. Az irodában tapintható a divat iránti vonzalom is, melyet az adidas originals márka képvisel.Az iroda hű képmása az adidas Group Közép-Kelet-Európai központja irodájának, a helyi partnerek igényeit kielégítő részletekkel és egy csipetnyi kreativitással megfűszerezve.Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kialakításában összeolvadnak az itt dolgozók igényei és a modern kor követelményei az adidas történelmével és sportszellemével.
Az egyedi építészeti kialakításnak köszönhetően sikerült maximálisan kihasználni az alapterületet.
A sok fény nagyon kellemessé teszi az ittlétet. Ezt az érzést fokozza a dolgozók és a vendégek feltöltődését szolgáló terasz.
Az iroda nemcsak funkcionális, de reprezentatív és innovatív is. Nemcsak a dolgozók kellemes érzését sikerült elérni, hanem azt is, hogy az ide érkező vendégek érezzék az adidas energiáját és fiatalos szellemét, amit már jól ismernek.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!