Regus Astoria

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

ÉP-EKRON Kft.

További szolgáltatók


Átadás éve: 2013Q2

Kialakított terület mérete: 2083 m²

Irodában dolgozók száma: 137

Bérlő cég: Regus


Rövid bemutatkozás


A magyarországi Astoria központ Budapest szívében, csupán néhány percnyire a Dunától, modern épületben található. A központ egy vegyes használatú (hotel és irodaház) komplexumban foglal helyet, kőhajításnyira a város leghíresebb bevásárló és sétáló utcájától, a Váci utcától.Az épület sok szempontból megfelel mind üzleti úton levő, mind pedig bejáró üzletembereknek, hiszen a közelben egyaránt megtalálható a 2. és a 3. metróvonal, valamint busszal és villamossal is könnyen megközelíthető.  A felső két emeletről csodálatos kilátás nyílik a városra.Okok, amiért a díjra érdemes

Úgy gondoljuk, hogy a Regus Astoria Business Centere, ideális kombinációja a mai kor igényeinek: belvárosi környzet, kiszolgáló-egységek közelsége (Váci utca közelsége, éttermek, kávézók, parkok, stb.), kiváló parkolás (többszintes mélygarázsban), kiváló tömegközlekedés (2. és 3. metró közelsége, villamos, buszok) valamint az épület kialakítása lehetőséget kínál arra, hogy akár kisebb-vagy nagyobb vállalkozások, start-up cégek is meg tudják találni a számukra megfelelő opciót. A modern co-working terület, a letisztult design, izléses, vidám színek, a jó szeparálhatóság, hangulatos közös terek valamint a Budapesten, főleg a belvárosban kifejezetten ritkaságnak számító hatalmas tetőterasz megléte, egyedi élményt nyújt az irodát keresőknek. A tetőterasz egyébként közösségi térként is funkcionál, ami akár a dohányzóknak, vagy akár a friss kikapcsolódásra vágyóknak tökéletes helyszínt biztosít, nem is beszélve a kilátásról a belvárosra valamint a Gellért-hegyre.
Mindezen okok, valamint az, hogy a cégünk olyan megoldást is tud nyújtani a szolgáltatott iroda piacon, amelyre óriási igény van, úgy gondoljuk ideális jelöltté teszi az "Év Irodája" címre.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!