Az Év Irodája

Prezi

Átadás éve: 2013Q1
Kialakított terület mérete: 2430 m²
Irodában dolgozók száma: 140
Bérlő cég: Prezi.com Kft.
Tervezés / belsőépítészet
MINUSPLUS Generáltervező Kft.

Rövid bemutatkozás


A prezi.com jelenlegi otthona a helyszín kiválasztásával kezdődött.Olyan helyet szerettünk volna, ami könnyen elérhető tömegközlekedve vagy akár rollerrel is. Azért hogy gondoljunk a többségre is, van sok parkolóhelyünk is - de csak bringáknak! Szóval, találtuk ezt a helyet, 1900-1903 között építették telefonosközpontnak. Úgy éreztük, nekünk való a története: hogyan segítsük az emberek közti kommunikációt. A belső udvar és az épület elhelyezkedése a város szívében inspirál minket és egyben tenni ösztönöz, cserébe mi is próbáljuk viszonozni ezt. Készülő konferenciatermünk 2014-től nyilvános események helyszínéül szolgál. Az épületet I. Ferenc József császár adta át, és bár jelenlegi funkciója a mai korhoz igazodik, a homlokzat, a lépcsőház és a régi kézi kapcsoló csarnok színvonalas restauráláson esett át. Ugyanakkor szerettük volna oldani ezt a hangulatot, amiben Ádám, a prezi társalapítója a Minusplus építészeinek a segítségét kérte. A terekbe belecsempésztük saját magunkat: világos és egyszerű, inkább csináld-magad hangulatú otthon jött létre - ezek vagyunk mi, ilyen egy startup.A bútorok könnyedek, a falak néhol festetlenek, azt sugallják, légy kreatív, alkoss, változtass, mert az ötleteid igenis számítanak. Minden prezis megtalálja azt a helyet, ahol épp alkotni tud. A volt kézi kapcsoló csarnok egy nyitott iroda, megbeszélésre tematikus meeting-szobáink vannak, beszélgetéshez választhatunk babzsákot, műfüvet és gitárszólót is. Ezek közt pedig közlekedhetünk rollerrel, kutyával az oldalunkon vagy bébivel a hátunkon. A bisztró - a prezi lelke és gyomra. Egészséges reggelit, ebédet és uzsonnát kínálunk mindenkinek, amiben most már egy dietetikus is segít bárkinek, aki kéri, mindezt térítésmentesen. 


Okok, amiért a díjra érdemes

Megnyugtató, inspiráló, egyben lendületes környezetet biztosítunk dolgozóink számára, mindezt a város szívében.
Nyitott irodáink teret adnak a közös munkának és az új ötleteknek. Az elvonulni vágyók számára és megbeszélésekhez videókonferenciára, prezentációra is alkalmas meeting szobák állnak rendelkezésre.
Lehetőséget biztosítunk személyre szabott munkakörnyezet kialakítására, és kötetlen munkaidőben dolgozunk.
"Zöldek" vagyunk: odafigyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre, a bisztróban lehetőség szerint helyi kistermelőktől szerezzük be az egészséges életmódhoz szükséges élelmiszereket. Céges kerékpárok és rollerek állnak az itt dolgozók rendelkezésére.
Állat- és gyermekbarát munkahely vagyunk.
Munkatársaink igénybe vehetik dietetikus segítségét, regisztrálhatnak céges masszázsra, zenélhetnek a zeneszobában, de részt vehetnek nyelvtanfolyamon vagy céges jógán is, mindezeket térítésmentesen.