Orco Property Group

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Átadás éve: 2013Q2

Kialakított terület mérete: 420 m²

Irodában dolgozók száma: 11

Bérlő cég: Orco Property Group


Rövid bemutatkozás


Az Orco Property Group budapesti mintairodáját a 2009-ben a Tiba Építész Stúdió tervei alapján felújított Párisi Nagyáruházban alakította ki, ahol június óta több mint 400 négyzetméteren dolgozik a 11 fős csapat. Az iroda kialakítását és belsőépítészeti megoldásait alapvetően meghatározta a középen elhelyezkedő fedett átrium, amely egyrészt az épület magjaként funkcionálva látványosan szegmentálja a teret, másrészt a divatházakra, bevásárlóközpontokra jellemző központi átrium egy irodafunkcióra kialakított térben igazán rendkívüli látványt nyújt. Az irodába belépve először a nyersbetonból és ipari acélból készült recepció tűnik fel, mely az IVÁNKA Factory Zrt. tervezésében és kivitelezésében készült, mögötte növényfal magasodik. A recepció mögött kiszélesedik a klasszikus nyitott tér, ahol az alkalmazottak munkaállomásait helyezték el. Csak a menedzsment néhány tagja kapott üvegfalakkal elkülönített irodákat. Az indusztriális hangulatot és az ingatlanfejlesztő cég identitását artikulálja a fehér és a világos szürke szín- és anyaghasználat dominanciája, amellyel nagyszerű kontrasztot alkotnak a piros bútorelemek és színek. Az iroda belsőépítészeti megoldásait az ORCO házon belül valósította meg, főleg Korsós Ágnes, projekt menedzser egyedi ötletei alapján, a Market kivitelezésében.Okok, amiért a díjra érdemes

Az ORCO harmadik emeleten berendezett irodája több funkciót is betölt, hiszen egyrészt a cég munkatársai dolgoznak itt, másrészt bemutatótérként is működik, vagyis a leendő bérlők testközelből tapasztalhatják meg, hogy a nagy belmagasságú indusztriális loft-térben és történelmi miliőben, milyen belsőépítészeti megoldások valósíthatóak meg.
Az iroda számos egyedi megoldást tartogat számunkra, többek között az ötletes elválasztó elemeket: a nomádfalat, színes hullámkartonból, az ún. rotating cube wall-t, acélsodronyokra függesztett forgatható négyzeteket, amelyek egyik oldalán az ORCO projektjeinek a fényképe látható, míg a másik oldalukon az épületek neve és azok elhelyezkedése szerepel.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!