Luminis

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Europa Design

Világítástechnika

Luminis

Irodaszőnyeg, padló

TopTrade

További szolgáltatók


Átadás éve: 2013Q4

Kialakított terület mérete: 400 m²

Irodában dolgozók száma: 40

Bérlő cég: Luminis


Rövid bemutatkozás


Az Albertfalván található É26 irodaházban nyitotta meg új irodáját és a Big White lámpatestek bemutatótermét a Luminis.


 


A 80-as 90-es évek ben épült 3-4 épületrészből álló B kategóriás épületegyüttesből szándékozott a tulajdonos egy egységes arculatú, elegáns és modern munkateret varázsolni az odaköltöző világítástechnikai bemutatóterem, valamint egy televíziós technológiával foglalkozó középvállalat számára, ami nem volt kis kihívás.


 


A beruházó és a legkiválóbb szállítók megválogatása által mégis olyan munka valósult meg, mely tulajdonos és bérlő közös megelégedésére szolgál.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az házban a legmodernebb kommunikációs technológia került installálásra oly módon, hogy az irodaépület egyetlen valóban esztétikus tulajdonságát, a szép állapotú zsalubeton födémet láthatóvá téve a beruházó elvégta magát attól a lehetőségtől, hogy az ide-oda tekergő vezetékeket illetve a gépészetet az álmennyezet fölé rejtse. Ezáltal kvázi loft hangulatú, de mégsem ipari tereket hoztak létre, ami tükrözi az eladni kívánt világítástechnikai termékek gondolatiságát is: kortárs, high tech, de egyben visszafogottan elegáns, minimál.

Alapkoncepció volt, hogy az új irodatér elősegítse az együtt dolgozó kollégák csapatmunkáját anélkül, hogy zavaró lenne a közös munkaterület használata. Ezért a leginnovatívabb hangelnyelő elemket függesztették a munkaállomások fölé, melyek egyben az indirekt világításnak köszönhetően egyenletesen verik vissza a fényt.

A komplett felújítás során felhasználták a Luminis szaktudását, a cég így nem csupán a bemutatóteremben és az irodákban, de az irodaház egész területén mutathatja be tevékenységét és szakértelmét, így valósul meg e házban üzemeltető és bérlő szimbiózisa például az energiahatékonyság terén.

A ház további felújítási ütemek elé néz, mely emeli a szolgáltatásainak színvonalát.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!