Budai Walzer I. ütem by SISKIN

Cím: 1117, Budapest Budafoki út 215.
Ingatlan mérete: 30000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2021
Ingatlanfejlesztő
Kondorosi Corner Zrt.

Rövid bemutatkozás

A 11. kerület Budafoki, Szerémi és a Kondorosi út által körülhatárolt, Duna-parthoz közeli, csaknem 9 hektáros, varázslatos része hamarosan új életre kel.

A Budai Walzer I. ütemében 291, erkéllyel rendelkező, változatos elrendezésű és tájolású lakás kerül kialakításra.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lakók nyugalma és zavartalan pihenése a gépjárműforgalom kizárásával (mélygarázsok, sétautak, parkok) biztosított legyen.

A környék olyan nagyszabású fejlesztéseken megy keresztül, melyek lehetővé teszik, hogy a lakóparkot elhagyva könnyen bekapcsolódhassunk a város vérkeringésébe.
A tömegközlekedés és az úthálózat átalakítása, fejlesztése, valamint a tervek szerint 2033-ra felépülő, Újbudát Csepellel összekötő híd új perspektívákat nyit az itt élők számára.
A lakópark busszal, villamossal, gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető, a munkába járást a 4-es metró is megkönnyíti. Aki hosszabb útra indul, annak a Kelenföldi pályaudvar és autóbuszállomás, az Egérút és az M0-ás egyaránt jó választás.


A cseperedő gyerekeknek, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig van lehetőségük tanulmányaikat lefolytatni. A kerület számos, jó nevű oktatási intézménye, -általános, közép- és szakiskolái- tárt karokkal várják a fiatalokat.

Az Újbuda Center és a Savoya Park közelsége a bevásárlási lehetőségek tárházát kínálja, de még ezt a pár száz métert sem kell megtennie annak, aki gyalogosan indul bevásárolni, hisz a közeli élelmiszerüzletben vagy a lakópark tervezett kis boltjaiban is beszerezhet mindent és még az ínyencségekről sem kell lemondania.

A Duna közelsége és a környékbeli sportlétesítmények azok számára kedveznek, akik sportos életmódra rendezkednek be a Budai Walzer I. ütemében. A hasonló értékeket valló, életmódot folytató lakók pedig előbb-utóbb egymásra találnak, ezért is törekszünk az első pillanattól kezdve egy olyan élettér kialakítására, ahol az emberi kapcsolatok felértékelődnek, ahol egy összetartó közösségre, barátokra lehet szert tenni.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Budai Walzer egy olyan koncepció jegyében épül, mely teret enged az alkotó fantáziának, sokoldalú, élhető, szerethető, inspiratív közeget teremt az ott lakók számára. Mindezt úgy, hogy számos ponton összefonódik a természettel, és az épített környezet dominanciája helyett harmóniára törekszik.

A Budai Walzer Lakópark emberközeli, ügyfélbarát kommunikációjával és vevőközpontú ügyfélszolgálatával új színt visz ‒ és új szintet képvisel ‒ a lakóparkok értékesítésének gyakorlatába(n). Műszaki koordinátoraink tapasztalt belsőépítészek, akik legjobb tudásuk szerint támogatják és segítik a vásárlói döntés meghozatalát, akár az ideális lakásméret, fekvés, elrendezés meghatározásáról, akár az alap- és extrafelszerelések, burkolatok kiválasztásáról van szó.

A lakópark tervezése és kivitelezése során ‒ az építőanyagoktól kezdve, az alkalmazott technológiákon át, a szakmunkákig ‒ kiemelt figyelmet szentelünk a minőségnek. Ez az a hozzáadott érték, amely megkülönbözteti a Budai Walzert a konkurenciától, és amellyel megalapozzuk vásárlóink hosszú távú elégedettségét, nyugalmát, valamint megháláljuk bizalmát.

Az értékesítési irodával kapcsolatba kerülő érdeklődők, vevők pozitív visszajelzései nap mint nap megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton haladunk, és bár az első kulcsátadásokra csak 2021 őszén kerül sor, örömmel tölt el bennünket, hogy már most kialakulóban van egy egymást támogató, informáló, segítő, tevékeny lakóközösség, melynek ‒ bárcsak háttérszereplőként ‒ de közrejátszhattunk a létrejöttében.

Szolgáltatások

Kaputelefon, portaszolgálat, bekamerázott lépcsőházak és garázsbejárat ‒ ezek jelentik a társasházi szintű védelmet. Ezenfelül minden lakás vételára tartalmazza a riasztórendszer előkészítését, a földszinti lakások esetében a teljes kiépítést is.
Az épület alatt mélygarázs húzódik, tárolókkal, kerékpártartókkal.
Rendezvényekre, társasházi közgyűlésekre közösségi helyiséget alakítunk ki, mely számos funkciót betölthet és még közelebb hozza egymáshoz az itt lakókat.
Az épület parkosított környezetében saját játszótér várja a gyerekeket, a felnőttek pedig kültéri kondigépeken erősíthetnek. Természetesen a társasági élethez nélkülözhetetlen, hangulatos kiülős helyekben sem lesz hiány, hiszen mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást.
A fűtéshez és a tisztálkodáshoz szükséges meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakásokat programozható szobatermosztátokkal szereljük fel. Minden lakáshoz klímaberendezést is adunk ajándékba.
A lakások folyamatos átszellőzését automatikusan nyíló szellőzők (résszellőzők) biztosítják.
Cégcsoportunk a lakások igény szerinti kialakításán, átadásán túl belsőépítészeti, lakberendezési segítséget is nyújt, ezáltal a beköltözők álmai még könnyebben megvalósulhatnak. A fürdőszobák kialakítása személyre szabottan történik, a lakás hideg/meleg burkolatainak kiválasztása szintén a leendő tulajdonosok fantáziájára van bízva, melyhez mindennemű szakmai segítséget biztosítunk a számukra.