Az Év Belsőépítész cége

Adamdesign Cart Kft.

Cím: 1095, Budapest Soroksári út 48.

Rövid bemutatkozás

Szilas Ádám a cég vezető tervezője 1997-ben alapította meg kivitelezéssel foglalkozó cégét, majd 2005-ben tapasztalatait felhasználva az Adamdesign Belsőépítész Stúdiót. Családias méretű kis irodaként kezdtük, és a későbbiekben is ebben a formában szeretnénk működni.
Vendéglátó-franchise területen az utóbbi években olyan dinamikusan fejlődtünk, hogy most már ez tekinthető az iroda fő profiljának. Fő tevékenységeink közé tartozik a vendéglátó tervezés, az idei évben közel 40 vendéglátó életre keltésében segédkeztünk. Ezeken kívül az Accent hotels szállodaüzemeltető cégnek az elmúlt 2 évben 8 szállodát frissítettünk fel, illetve szintén 8 franchise arculatát kezeljük itthon és külföldön együttvéve.
Az idei év projektjei közül kiemelkedő a VR park, a volt Szikra mozi rehabilitációjaként Európában első és egyedülálló valós virtual reality élményt nyújtó parkjaként. Ugyanígy előretörő projekt a MOL Fresh Corner önálló kávézóként történő arculattervezése és adaptációja a közeljövőben kialakítandó új kávézók esetén.

Okok, amiért a díjra érdemes

A tervezés mellett ügyfeleink számíthatnak ránk a projekt megvalósulása során is, az előkészítéstől az átadásig. Keressük az innovatív megoldásokat, folyamatosan bővül felkéréseink és az elégedett ügyfeleink száma.

Főbb ügyfelek, referenciák

MOL
Budapest Bisztró
Freshland
The box
Accent hotels
Generali
Herend
Zsolnay
Heavy Tools
Csodák Palotája