Az Év Belsőépítész cége

Lima Design Kft

Cím: 1124, Budapest Németvölgyi út 97.

Rövid bemutatkozás

A Lima Design Kft 2014-től a jelenlegi cégformában budapesti székhellyel üzemel, a cég elődje 2008-ban alakult. Tulajdonosai Ördög Alíz és Madosfalvi Zoltán, a cég családi vállalkozásként jött létre. 2017-ben volt a magyar piacon az első jelentősebb fejlődés, a nagyobb ügyfélkör eredményeképpen több és nagyobb munkák jelentek meg a cég életében.
A dolgozók száma 42 fő jelenleg, az építészeken és belsőépítészeken kívül saját 4 fős látványtervezőcsapat erősíti a tervezők munkáját. Így a Lima Design Kft jelenleg az egyik legnagyobb építész és belsőépítész tervező cég a magyar piacon. Nem törekszünk arra, hogy tömegterméket hozzunk létre a tervezésünkkel, inkább egy magasabb kategóriát illetve igényeket célzunk meg.
Küldetésünk között szerepel az egyediség, a minőség, az innováció. Az ingatlanok illetve a szakma iránti elkötelezettség alapvető munkatársaink mindegyikének.

Az ügyfélkapcsolatra, a dolgozók és az infrastruktúra fejlesztésére rendkívüli forrásokat fordítunk, hiszünk abban, hogy a személyes kapcsolatok és a tanulás a legfontosabbak a magas minőségű munka után. A szerverparkot és a szoftvereket folyamatosan karban tartjuk, bővítjük és a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk. Minden ügyféllel, egy személyesen a projektjéhez dedikált munkatárs foglalkozik, így biztosítva az elégedettséget. A munkatársakat évente többször továbbképzésekre küldjük, ahol a szakmai innovációkkal ismerkednek meg, mert szeretünk elsők lenni az újdonságok használatában is. Így egyedülálló módon a BIM rendszert is elsők között kezdtük el használni az építészeti, belsőépítészeti és kiviteli terveknél. A 3D látványtervezés 3DS Max rendszerben történik, a végső terveink fotórealisztikusak.

A nagy csapat előnye a többféle perspektívában való gondolkodás- és látásmód. Csapatunkban alkalmazotti státuszban megtalálható több nyugat európai országból és közel-keletről is munkavállaló, így biztosítva a nemzetközi szemléletet. A Lima Design csapata innovativ, előremutató, tapasztalt és egyedi megoldásokban gondolkozik. Többek között ezért is tudott a cég nemzetközi szinten elismerést szerezni magának és nyugat-európai szintű minőséget produkálni.
Jelenleg a nyugat-európai és a közel-keleti piacra is dolgozunk.

Díjaink:

Az év irodája
A Design Awards Milano
A Design Awards Milano
Designer.org - winner of furniture design


Publikációk:

Számos hazai és külföldi oldalon publikálunk rendszeresen.

Társadalmi szerepvállalás:

A BME-vel együttműködve a diploma előtt álló tanulóknak gyakornoki programot biztosítunk.

Partnerek:

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége
HIPA
HEPA
MVÜK

Okok, amiért a díjra érdemes

A Lima Design az elmúlt öt évben vált középületek, szállodák, egyetemi épületek és városrész tervezőjévé.

Mindez az elmúlt tíz évben, amikor a társaságunk elkötelezetten tervezett innovatív és környzettudatos, fenntartható épületeket, ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Referenciáink között tudjuk a Neumann János Egyetem épületeit, a Balaland Hotelt Szántódon, a moszkvai Magyar Nagykövetséget, a Hunguest Hotelek átalakításait, a Mastergood új központját, a Dorottya Udvar számos irodáját, a Rókusfalvi Birtok vendéglátó egységét, a Zalaspring Golf and Resort belső átalakítását, az Ózon Hotelt Mátraházán, az Immochan megújuló foodcourtját, a Mom Park Bevásárlóközpont számos egységét, a MAHART rendezvényhajóját, Tokaj város Önkormányzatának fejlesztéseit, illetve az Andrássy úton lévő műemléki lakóépület megújulását.

Összesen több, mint 100 000 négyzetméter belső tervezés, amit magunk mögött tudunk az országban. Magyarországon kívül dolgozunk Romániában, az Egyesült Arab Emirátusokban és Nyugat-Európa számos országában.

A Lima Design az a cég, ami a magyar kreativitást és a világ innovációit igyekszik egyesíteni a megrendelő igényeit figyelembe véve. Tudatosan tervez, szem előtt tartva a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet, már a projekt kezdetétől az üzemeltetői oldal érdekeit is erősen képviselve.

Munkatársaink sokszínű tudása és fantáziája a garancia arra, hogy egyedi, fenttartható és prémium megoldást kap az ügyfél.

Főbb ügyfelek, referenciák

MNB
Kedo Zrt
ZÁÉV
Bayer Construct
Colas/Bayer
Mastergood
Balaland
Hunguest Hotels
Rókusfalvi Fogadó
MOM Park
MOM Medical
Dorottya Udvar
Immochan
Semmelweis Egyetem
Premier Outlet
MAHART
Tokaj város Önkormányzata
Ózon Hotel
Reckitt Benckiser