Invensol Magyarország Kft.

Cím: 2038, Sóskút Bajcsy-Zsilinszky u. 21.

Rövid bemutatkozás

Egyre égetőbb probléma a globális és regionális vállalatok számára a munkaerő megszerzése, illetve megtartása. Ennek fontos részét képezi, hogy milyen irodai környezetet alakít ki számukra a munkáltató, valamint mennyire rugalmas munkafeltételeket kínál. A folyamatosan változó igények miatt szükségszerű, hogy az irodai tér könnyen átalakítható legyen, mitöbb, alkalmazkodjon a felhasználókhoz.

Az Invensol teljeskörű irodamenedzsment szolgáltatásával segítséget nyújt azoknak a közép- és nagyvállalatoknak, akik szeretnék modernizálni meglévő irodájukat, vagy éppen költözés előtt állnak.

Minden ügyfél számára személyre szabott megoldást kínál, hiszen minden vállalati kultúra más, és minden irodának megvannak a sajátosságai.

Szakértői csoportunk először felmérést készít az adott szervezet jelenlegi működéséről, erőforrásainak kihasználtságáról, majd ezek alapján fogalmazza meg javaslatait.

Mind az energetikát, belsőépítészetet (különböző tevékenységekre alkalmas munkaállomások, közösségi terek kialakítása), üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat, parkolóhelyek kihasználtságát, emberi erőforrás menedzsmentet (távmunka bevezetése, munkacsoportok szervezése), eszközmenedzsmentet érintő kérdésekben is tudunk hatékony megoldást nyújtani.

Jelenlegi partnereink, a rugalmas munkakörnyezet bevezetésével és a SAM (Space and Asset Manager szoftvercsomag) támogatásával, akár 25%-os ingatlanköltség megtakarítást is elérnek.

Okok, amiért a díjra érdemes

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, amellyel nem csak az irodai környezetet tudják hatékonyabban menedzselni, hanem a szervezet egészét.

Felkészítjük az ügyfeleinket arra, hogy egy állandóan változó munkahelyi környezetben is optimálisan tudjanak működni.

A korábbiakban kifejlesztett szoftverszolgáltatásunkat innovatív hardvereszközökkel ötvözzük, hogy minél pontosabb információt tudjunk adni az ügyfélnek az általa kialakított irodatérről.

Főbb ügyfelek, referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy referenciáink között számos nagy nemzetközi cég hazai irodái és SSC központjai szerepelnek. Ügyfeleink az olaj-, gyógyszer-, szesz- és autóipar vezető vállalatai.