Labor Eger Kollektív Ház

KépekCím: 3300, Eger Érsek utca 9.

Ingatlan mérete: 100 m²

Bérlők száma: 10


Főbb bérlők

Törő. Az INPUT Program elkötelezett helyi koordinátora igazi törzslakó az irodában: az Egyesület alapítása óta talán a legtöbb időt ő töltötte itt. Egerben mindenkit IS ismer, elszánt klímaharcos, négy gyerekes apuka, toleranciája és türelme épp ezért (ennek ellenére?) buddhista világképbe illő. A jelenlétében mindannyian egy kicsit összeszedettebbé válunk.

Roland. Elnökünk, akit kifejezetten zavar, ha elnökünknek szólítjuk. Precizitása és rendszeretete néha ambivalens reakciókat vált ki zűrösebb kollégáiból, mindenesetre számos esetben mentette meg a bőrünket, ha a Labor működéséről volt szó. Az első TEDxEger megálmodója és főszervezője, de szerénysége nem engedi, hogy ennek jelentőséget tulajdonítson.

Gábor. A tacskós srác, akinek mindig számíthatunk keresetlen szavaira, ha nekünk nemtetsző dologról kell véleményt formálni. Egyébként hallgatag, mint a dizájnerek általában, de örömmel vesz részt elrugaszkodott ötletek, ezek híján pedig agyzsibbasztó poénok kiötlésében. Szabadúszóként lényegében aludni jár haza a Laborból - de előfordult, hogy még erre se vette a fáradságot.

Dávid: Ha a jólelkűség a közveszélyes humorral próbál társulni, nem talál alkalmasabbat Dávid személyénél. Az online könyvkiadással foglalkozó újdonsült vállalkozót szellemírók hada veszi körül, de irodában töltött ideje egy részét hajlandó mégis ránk áldozni - különösen, ha ez néhány bögre kávéval is indokolható. Néha süt muffint, ami finoman szólva - haha, értitek - kihagyhatatlan.


Rövid bemutatkozás

Közösségi iroda, ami legalább felerészben közösség: fontos barátságaink, szakmai fejlődésünk, hobbink, második otthonunk a Labor. Nem mellesleg a legmenőbb, tech, IT és startup témákat feldolgozó rendezvények színtere Egerben: heti rendszerességgel szervezünk meetupokat, képzéseket, beszélgetéseket - vagy épp random grillezést a tetőteraszon.

Ahogy mondani szokás, alulról jövünk; a Labor-enteriőrben a nyolcvanas évek vegyül a fejlődő világ vívmányaival, konvektor kattog a jazz mellett, a kávéhoz a tejet pedig mindig az veszi, akinél épp elfogy. Működünk.

https://www.facebook.com/laboreger/


Okok, amiért a díjra érdemes

A közösségépítés olyan feladat, melyet a 21. században sokan lehetetlen küldetésnek titulálnak. A Labor célja - hogy megmozdítsa az embereket, ablakot nyisson egy sokrétűbb világra, és közös gondolkodásra késztessen - sok-sok munka árán beteljesülni látszik, hiszen havonta több tucat ember fordul meg nálunk, és tevékenységünk egyre többször szolgál hivatkozási alapként szerte Egerben - sőt, országszerte szakmai körökben. A legnagyobb öröm mégis az, amikor inspirálni tudunk másokat, hogy létrehozzák a saját közösségi terüket, közösségüket.


Szolgáltatások

- Közösségi irodát működtetünk
- Kurzusokat, meetup-okat szervezünk
- Bérbe adjuk a termünket


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!