MOL Fresh Corner

Cím: 1075, Budapest Károly körút 11.
Bérlő cég: A MOL úgy döntött, hogy a benzinkutakon jól szereplő Fresh Corner-eket saját lábra állítja, ez a kávézó ennek a láncnak az első elkészült tagja. A MOL üzleti stratégiája alapján kiemelt hangsúlyt fektet a fogyasztói szolgáltatások fejlesztésére, ennek egyik mérföldköve ennek az önálló kávézónak a megnyitása, hiszen így még szélesebb közönséghez juthatnak el a MOL kiskereskedelmi szolgáltatásai. A Budapest belvárosában megnyitott üzletben a Fresh Corner töltőállomásokon megszokott prémium minőségű kínálattal várják a fogyasztókat. A kávézó belső kialakítása, például a sok természetes anyag, fa, mennyezetről lelógó növény a fenntarthatóságot, öko szemléletet hivatott támogatni. A tervezés során a meglévő Fresh Corner-ek arculati elemeit használtuk fel, egyedi értelmezésben, ahogy az innovatív helyszín és a megjelenés megkövetelte.
Tervezés / belsőépítészet
Adamdesign Cart Kft.

Okok, amiért a díjra érdemes

Mert modern, innovatív megjelenésű. A város központjában található, könnyen megközelíthető helyen, így támogatja a környezetvédelmet is, nem feltétlenül szükséges autóba ülni ahhoz, hogy megközelítsük és élvezzük a szolgáltatásait.
A kávézó tulajdonképpen közösségi tér, kényelmes kialakításával, a sok növény használatával itt tartózkodásra csábítja a betérőket.