Spaceflow by ONLINE REAL ASSETS

Cím: 1066, Budapest Dessewffy utca 5

Rövid bemutatkozás

Ingatlanmarketing és kreatív cég, amely az online megoldásokra összpontosít a márka láthatóságának javítására fókuszál, közösséget épít, fejleszt és életre kelt, segíti a lízingfolyamatot, valamint az általános marketing és kommunikációs folyamatokat támogatja minden digitális platformon.

Linkedin oldalunk: https://www.linkedin.com/company/online-real-assets/
Honlapunk: https://www.onlinerealassets.com/

Okok, amiért a díjra érdemes

Mi vagyunk az az ötlet amire mindig is vártál!

Nekünk, egy közösség, egy cég, egy épület, nem csak egy élettér, amely összehozza az embereket, hanem egy lehetőség arra, hogy felélesszük és teret adjunk az információáramlásnak olyan kreatív módokon keresztül, amiket igazán csak mi tudunk megmutatni. Egyik ilyen megoldásunk ez az applikáció, ami már több európai országban is nagy sikerrel működik több ezer felhasználóval országonként.

Ez az alkalmazás a fizikai épületeket átalakítja életterekké, megváltoztatva azt, ahogy az emberek kapcsolatba kerülnek a körülöttük lévő helyekkel és ezáltal az egymáshoz való viszonyuk is elindul egy élettel teli úton. Az applikáció nagy mértékben alakítható és bővíthető funkcionális szempontból is. Többek között intelligens beléptetési rendszerrel vagy akár okos lakat alkalmazásával is.
Naponta frissülő hírfolyamot biztosítunk a bérlők számára melyre érdeklődési körük szerint töltjük fel a tartalmakat valamint egymás között szavazásokat indíthatnak, eseményeket szervezhetnek, a hírfolyamba bárki bármikor bekapcsolódhat és bármilyen hasznos infót megoszthatnak egymással legyen az egy telekocsi vagy egy jótékonysági vacsora vagy akár az épület kommunikációjával kapcsolatos hír. További segítséget nyújt az épület üzemeltetésével kapcsolatban, valamint számos szolgáltatást és ahhoz tartozó kedvezményeket tartalmaz melyek nem csak az épület köré csoportosulnak.

Célunk, hogy mindenki úgy érezze, szerves része a közösségnek. Az alkalmazás segítségével láthatóvá és könnyen elérhetővé válnak az épületben rendelkezésre álló élmények, plusz szolgáltatások melyekhez számos kedvezményt biztosítunk. Ezeket igény szerint lehet igénybe venni, melyek lehetnek rendszeres programokat mint például egy jóga óra vagy egy kedvezményes ebéd de lehet egy egyszeri esemény is mint például a karácsonyi ajándékcsomagolás vagy forralt borozás. Légy részese a közösségnek!

A Spaceflow-val egy olyan eszközt adunk a felhasználók kezébe, mely kiemelkedő bérlői élmény elengedhetetlen részét képezi napjainkban. A terek újra életre kelnek a közösség erejével.

Itt egy rövid kisfilm az applikációról: https://www.youtube.com/watch?v=S72R9lS_qdo&t=4s

Főbb ügyfelek, referenciák

Ügyfeleink Európában:
• CPI
• CA Immo
• ERSTE
• WING
• Raiffeisen Bank
• Prologis
• S Immo