Madoff Bar & Kitchen

Cím: 1051, Budapest Hercegprímás u. 11.
Tervezés / belsőépítészet
Adamdesign Cart Kft.
Irodabútor
Basic Collection Kft.

Rövid bemutatkozás

Villányi Csaba bevárosi bárja a Bazilikától néhány lépésre exkluzív környezetben várja vendégeit. Belépve egészen különleges élményben lehet részünk, mintha egy menő Manhattan-i bárban iszogatnánk. A hely minden részletéig kidolgozott – egyedileg elkészített rézműves asztaloktól kezdve a jogdíjas Tom Dickens szőnyegen át, az ikonikus meggypiros bárszékekig minden apróság klappol. A tervezés a tulajdonossal, Villányi Csabával közösen zajlott.
Akinek van igénye egy zártkörű rendezvény lebonyolítására, annak az emeleti VIP teremben is van erre lehetősége.
Gyakran élő zenével kísérik az este hangulatát, élőfordult már nemzetközileg elismert zenész is a bárban.
A bár kínálata is elég extra, itt kóstolhatjuk például a világ legjobb osztrigáit, de a világ legdrágább iráni beluga kaviárját is. A Madoff kimondottan arról szól, hogy az ember iszogat, eszeget egy kis bar food-ot és jól érzi magát. Az italválaszték bárhoz méltóan óriási, rengeteg féle gin, vodka, pezsgő, bor, pálinka és rum képezi a kínálat részét.
Az általában méltánytalanul elhanyagolt mosdókra is óriási hangsúlyt fektettek a tervezés során, az exkluzív és egyben extrém design a női mosdók pink bőrrel borított falán is megjelenik. Aki egyszer oda belép, biztos lehet benne, hogy meghatározó élményben lehet része.

Okok, amiért a díjra érdemes

A hely megjelenése egyértelműen magával ragadja az embereket, páratlan design-jával, különleges részleteivel egy kiemelkedő pontja a fővárosnak, ami nemzetközi szinten is megállja a helyét. A bár olyan varázslatos hangulatot áraszt magából, mintha az ember egy film díszletei közé lépne be. Budapest egy olyan szórakozóhelye, ahol minden szempontból a vendégek teljes megelégedése a cél. Megjelenés, gasztronómia, egyedülálló italválaszték, hangulatos zene, ezek összessége teszi különlegessé az itt töltött időt.