VR Park

Cím: 1066, Budapest Teréz körút 62.
Tervezés / belsőépítészet
Adamdesign Cart Kft.

Rövid bemutatkozás

A VR Park, a szórakozás egy eddig kevéssé ismert formáját hozza el nekünk. A Virtual Reality, vagyis a Látszólagos valóság, a legújabb technológiai eszközökkel megteremtett, a valóság érzetét keltő szimulált világ, ahol változatos élményekkel gazdagodhatunk. A látvány, a hangok, az illatok, a tapintás, a hőmérséklet és a legkülönbözőbb effektek segítségével beléphetünk egy mesterséges világba, szereplőivé válhatunk egy izgalmas „filmnek”.
Mindezt egy különleges, modern térkomplexumban, amely a korábbi Szikra Mozi helyén lett kialakítva. Az épület műemlékileg védett, így a tervezés során külön figyelmet kellett fordítani az értékek megóvására, elrejtésére vagy akár koncepcióba illesztésére.
A főbejáraton belépve egy külsőleg megkopott, belül viszont high-tech űrhajóban találjuk magunkat, innen indulhatunk időutazásra különböző térélményeken keresztül, egy új univerzumba, a jövő vidámparkjába.

Okok, amiért a díjra érdemes

A VR Park egy az országban egyedülálló élményt tud nyújtani minden korosztálynak. A megjelenése pedig az utolsó részletekig kidolgozott különleges díszleteknek köszönhetően igazán egyedi, stílusában kiemelkedik a szórakoztató egységek közül.