Az Év Ingatlanfejlesztése

Airport City Logisztikai Park E-F csarnok

Cím: 2220, Vecsés Üllői út 807
Átadás éve: 2019 Q2
Ingatlan mérete: 13000 m²

Rövid bemutatkozás

Az Airport City Logisztikai Park eddigi töretlen sikerének titka a kiváló lokáció mellett az, hogy a CPI folyamatosan figyeli a bérlői igények változását, és a szűk építőipari keresztmetszet ellenére állandóan fejleszti a területet. Az Airport City már meglévő és új épületeire is folyamatosan érkeznek a régi, illetve új bérlők.
A 2019 áprilisában átadott E-F épület összességében közel 13.000 m² bérbeadható területet tartalmaz, a 11 méteres belmagasságú csarnokok mellett közel 2000 m² irodával kiegészítve, új parkolókkal és két udvarral.
Az Airport City a gyors forgású city-logisztika és a magasraktározási rendszerű létesítmények sajátos ötvözése és ekként is pozicionált a hazai logisztikai piacon, annak minden előnyével és rugalmasságával.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az Airport City Logisztikai Park 13.000 m2-es E-F csarnok építési munkálatai 2018 nyár elején kezdődtek.
Az új létesítmény a park eddigi raktárépületeihez hasonlóan 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel, előnyösen szabott méretekkel tervezett bérleményi területekkel bővült, amivel immár 55.000 m2 raktárcsarnok, illetve irodai bérlemény áll rendelkezésre az ügyfelek számára.
A fejlesztés létjogosultságát azonnal megerősítette a parkon belüli gyors bérlői reakció, összességében közel 6000 m2 raktári és irodai bővülést írtak alá az új épületre az átadásig, és jelenleg 85%-os kiadottságon áll az új fázis.
A CPI Hungary fejlesztési célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére, és az Airport City eddigi töretlen sikerét tovább vigye. Ezen túl a biztos szakmai alapjaira támaszkodva, tovább erősítse prominens bérlői portfólióját az M0 déli körzetének vonzó lokációján.
Az épületfejlesztések mellett 2016-ban a CPI mintegy 100 millió forintból épített új utat az Airport City Logisztikai park mellett. A Lőrinci úton a Széchenyi utat és az Airport City Logisztikai Parkot összekötő szakasz kétszer egy sávos teherforgalom számára is alkalmas aszfaltozott közútként, közvilágítással, csapadék vízelvezetéssel került kialakításra. A fejlesztés célja az volt, hogy a logisztikai park bérlőinek egyre növekvő igényei minél professzionálisabb kiszolgálással valósulhassanak meg, további szempont volt a könnyű megközelíthetőség elősegítése, a kerékpáros és a gyalogos forgalom számára is.

Szolgáltatások

*A bérlők számára térítésmentesen biztosított a nagy méretű haszongépjárműveik parkolása a komplexum területén belül.
*Alakítható területek
*Rugalmas kialakítási megoldások és bővítési lehetőségek
*Built to suit csarnokok
*Az ügyfelek egyedi igényei szerinti csarnokkialakítás és az építési munkák menedzselése.
*Teljes körű vámszolgáltatás
*Raktározási, logisztikai és dokumentációs feladatok elvégzése
*Szállítmányozási feladatok előkészítése és koordinációja
*On-site facility és property management
*24 órás őrzés
*Kávézó, ételbár