Az Év Irodája

Az egyedülálló új DANONE iroda

Cím: 1134, Budapest Váci út 35.
Átadás éve: 2019 Q4
Kialakított terület mérete: 1200 m²
Irodában dolgozók száma: 96
Bérlő cég: Numil Hungary Kft.
Irodaház: River Estates
Tervezés / belsőépítészet
Space and More Kft.
Irodabútor
Space and More Kft.
Projektmenedzsment
Space and More Kft.

Rövid bemutatkozás

A Danone Csoport a világ egyik leggyorsabban növekvő élelmiszeripari vállalata. Küldetésünk, hogy termékeinken keresztül a lehető legtöbb embernek biztosítsuk az egészséges életvitelt, melyet magas minőségi fejlesztéssel, tudományosan megalapozott termékfejlesztéssel, illetve a táplálkozás és az egészség területén végzett kutatásokkal érünk el.
Az idei évben a Danone meglévő Váci úti irodájához csatlakozott a Nutrica divízió is, így már a River Estates irodaházban két teljes emeletet vettünk birtokba.
A címben megjelölt egyedülálló szó szerintünk méltán tükrözi az új irodarész szellemiségét. Elkötelezettek vagyunk az egyedi, innovatív megoldások iránt. A legfontosabb értékünk az emberek, bennük van az erő, így fontos az emberek megértése. Mint, ahogyan a termékfejlesztésben élenjárók vagyunk, úgy az irodatér tervezése során fontos volt, hogy nap, mint nap egy otthonos, inspiratív, összetéveszthetetlen, fiatalos környezet fogadjon bennünket.
Az irodában kialakított helyiségek, mint például a konyha-közösségi tér, chill zone, open office, recepció, vezetői iroda, tárgyalók, babaszoba mind egy-egy történetet mesélnek el.
Az iroda kialakítása egy igazi csapatmunka volt: a belsőépítész Space and More Kft. a kreatív csapatunkkal karöltve tervezett meg minden egyes teret lépésről lépésre.
Minden helyiségnek külön hívó szava van, úgy, mint PEOPLE, INNOVATION, PROTECT, BUILD, TOGETHER, SCIENCE, INCLUSIVE, DIVERSITY… ezek azok az értékek, amik fontosak a dolgozóink számára.
A munkaállomások egy tágas open office-ban kaptak helyet, azonban számtalan olyan privát szobát alakítottunk ki, ahol nyugodt környezetben el tudunk vonulni, telefonálni vagy éppen kicsit feltöltődni.
Fontos számunkra, hogy mindenki otthonosan érezze magát az irodában, így egy babaszoba is, helyet kapott, ahol addig, amíg az anyuka vagy apuka dolgozik, a baba nyugodtan játszhat.
A természet kedvelők a ONE PLANET tárgyalóban a zöldfal, a kővel, újrahasznosított parafalámpa és a fával dekorált természet közeli helyiségben tudnak kikapcsolódni, brain stormingolni, vagy a sófallal borított, ONE HEALTH tárgyalóban egy szobabiciklin ülve tudnak felfrissülni.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodánk mind funkcionálisan, mind designban és emocionálisan is azt gondoljuk magával ragadó és megunhatatlan. Mindenki egy ilyen irodában szeretne dolgozni, ami otthonos, inspiratív. Azt gondoljuk, nemcsak az itt dolgozók számára egyedülálló az iroda, hanem az ide betérő vendégeknek is, hiszen nem kérdés, hogy bármerre járnak, mindenhonnan sugárzik az innováció és a Danone szellemisége.
Bár egy nagy irodáról van szó, a Space and More Kft. jóvoltából a különleges belsőépítészeti megoldások és dekorációs elemek igazi családias hangulatot teremtenek.