TITANIUM Irodaház

Cím: 1134, Budapest Róbert Károly krt. 50-52
Ingatlan mérete: 15000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2022
Tervezés / belsőépítészet
DPi design Kft.
Kivitelezés / Fitout
FITOUT ZRT.

Rövid bemutatkozás

A FITOUT cégcsoport legújabb fejlesztése, a TITANIUM Irodaház a Róbert Károly körúton, a Váci út vonalától 300 m távolságra, jól látható sarok pozícióban helyezkedik el. Gyalogosan könnyen elérhető az észak-déli metróvonal, valamint az 1 -es villamossal.
A körút íve miatt az épület üzleti szempontú láthatósága kiemelkedően jó, a szomszédos épület fölé nyúló karakteresen megfogalmazott csatlakozó fal keleti irányból is figyelem felkeltően jelzi az épületet.
Az irodakiépítési, generálkivitelezési (pl.: Balance Hall), teljeskörű épületrekonstrukciók (Citygate, Balance Loft iordaházak) projektek és saját fejlesztésben megvalósult, 2019. júliusában átadott FERRUM Irodaház sikereit követően, a FITOUT cégcsoport a tőle megszokott maximalizmussal és minőségre való törekvéssel készítette elő a TITANIUM Irodaházat, amely épület közel 10.000 m2-es bérbeadható területtel és 130 parkolóval várja bérlőit.
A zárószinten kialakított irodaterületekhez tetőteraszok is tartoznak, lehetőség van exkluzív és épület szintű közös használatra is. Az irodaszintek rugalmasan alakíthatók a bérlői mix és az egyedi igények szerint, egyterű és cellás kialakításra egyaránt alkalmasak az irodaszintek.

Okok, amiért a díjra érdemes

A TITANIUM Irodaház tökéletesen bemutatja a FITOUT cégcsoport alábbi mottóját:
„Szeretnénk nyomot hagyni magunk után, így szemléletünket és képességeinket saját irodaház fejlesztéseinken keresztül is demonstrálni kívánjuk.”

A tervezett homlokzat kívül-belül egységes, minőségi megjelenésű kerámiaburkolatú, részben kiemelt vertikális bordázatú elemes, függönyfal homlokzattal. A homlokzati rendszer miatt a belső irodai leválasztásokból adódó válaszfalak homlokzati csatlakozásai akusztikailag kiválóan megoldhatóak, amely sok mai irodaház esetében problémás.
Mélyen üvegezett irodákat alakítunk ki, a homlokzati kialakítás egyben akusztikai és vizuális védelmet nyújt a Róbert Károly körút zaj és porterhelésével szemben is. A TITANIUM Irodaház úszik a fényben, szinte alig van sötétebb sarka.
A homlokzat minőségi szelektív üvegezése, valamint az egyedi megoldások önárnyékoló hatása miatt külső árnyékoló szerkezetek használata nélkül is kiváló megoldást biztosít.
A többi ebben az időszakban átadásra kerülő campus jellegű irodaházhoz képest, a TITANIUM Irodaház családias jellegéből adódóan remek alternatívát nyújt az erre vágyó bérlőknek.
A TITANIUM Irodaházat rendkívül hatékony és flexibilisen alaprajz, egyedi homlokzati megoldások és jól átgondolt tervezés jellemzi, mely tervezés alapja a FITOUT cégcsoport elmúlt 16 évének hasonló volumenű projektjeiből származó generál és fejlesztői tapasztalat.

Szolgáltatások

- Bisztró, kávézó
- Konferenciaterem
- Vendégtárgyaló
- Konditerem
- Kerékpártárolók, öltözők, zuhanyzók
- Különleges atmoszférájú, csendes belső kert, tárgyalósarkokkal