Alkusz Pont - Groupama

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1146, Budapest Erzsébet királyné útja 1c

Ingatlan mérete: 44 m²

Bérlők száma: 100


Rövid bemutatkozás

Az Alkusz Pont egy, a Groupama Biztosító által létrehozott, a piacon egyedülálló közösségi tér, mely inspiráló környezetet biztosít ügyfelei számára tárgyalásokhoz, megbeszélésekhez és rekreációhoz minden kötöttség nélkül.

Ennek biztosítása érdekében sem belépőkártyára, sem időpont egyeztetésre nincs szükség – a formalitást ilyen szinten is el kívánja kerülni.

A stílusosan kialakított közösségi tér által kellemes környezetben nyílik lehetőség a Groupama munkatársaival való találkozóra, megbeszélések lebonyolítására vagy személyes ügyintézésre egy csésze kávé vagy tea mellett.

Az alaposan átgondolt fiatalos és dinamikus belsőépítészeti koncepció is ezt a kötetlenséget kívánja alátámasztani. Ennek köszönhetően a helyiség kis alapterülete ellenére több különböző térkialakítást kínál, lehetőséget biztosítva ezáltal a meetingek számos formáinak, megfelelve emellett a kényelmi elvárásoknak is. Gondolunk itt a diszkrét, erősen privát jellegű tanácsadástól kezdve, a kötetlenebb hangvételű találkozókon át egészen a célirányos, gördülékeny megbeszélésekig vagy az egyéni rekreációra.

A térbe állított kávépult emellett remek lehetőséget teremt egy finom kávé vagy tea elfogyasztására, nem mellesleg pedig gyors pop-up meetingek lebonyolítására.

A visszajelzések a felhasználók részéről egyértelműen pozitívak, mindenki lelkesen nyilatkozik az új lehetőségről, a szolgáltatásokról és a kialakított környezetről. Az Alkusz Pont így fontos gyakorlati és szimbolikus eleme lett a Groupama értékesítés megújulásának.


Okok, amiért a díjra érdemes

Egyedülálló újítás az értékesítés elősegítésére, mely hazai környezetben nem látott platformot kínál alkuszok és ügyfeleik számára.

A térkialakítás során a középpontba maguk a teret használók kerültek, annak érdekében, hogy egy tudatos, közösen megalkotott koncepció megvalósítását követően egy olyan magas színvonalú és kényelmi faktorú enteriőr jöjjön létre, mely megfelelő környezetet biztosít céljaik eléréséhez, szem előtt tartva a well-being alapelveit.

Az Alkusz Pont jellegzetessége, hogy egy klasszikus értelemben vett tárgyaló helyiséggel ellentétben kevésbé formális, sokkal inkább könnyed, bensőséges lounge jelleget kapott, ahol az ügyfelek egy fesztelen légkör kényelmében kreatívan és proaktívan dolgozhatnak.
A kis létszámú férőhelynek köszönhetően pedig mégis sugall egyfajta exkluzivitást anélkül, hogy tolakodó lenne.

A használók szellemi frissességét a catering magas minőséggel biztosítja, fizikai kényelmüket pedig a választott design bútorok garantálják.


Szolgáltatások

Minőségi platform formális és informális meetingekhez, kávé, tea és soft-drink fogyasztási lehetőség.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!