Thermal Zugló II. közösségi szoba

Cím: 1149, Budapest Egressy út 113
Ingatlan mérete: 150 m²
Bérlő cég: A Thermal Zugló II. elegáns lakópark Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében, amelyet zárt, pázsitos zöld gyep vesz körbe. Az idei évtől a lakóknak már rossz idő esetén is lehetőségük van nagy társaságban élményeket szerezni és kipihenni a mindennapi fáradalmakat, mivel elkészült az itt élők igényeire kialakított 150 négyzetméteres közösségi szoba.
Bérlők száma: 100

Rövid bemutatkozás

A Thermal Zugló II. elegáns lakópark Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében, amelyet zárt, pázsitos zöld gyep vesz körbe. Az idei évtől a lakóknak már rossz idő esetén is lehetőségük van nagy társaságban élményeket szerezni és kipihenni a mindennapi fáradalmakat, mivel elkészült az itt élők igényeire kialakított 150 négyzetméteres közösségi szoba.
A cél egy, az itt lakók kényelmét maximálisan kiszolgáló privát beltéri játszóház és közösségi tér létrehozatala volt, amely elősegíti, hogy az épületben lakást vásárló fiatal családok minőségi kapcsolatokat alakíthassanak ki egymással.
A helyiség egyik része gyermekjátszóként funkcionál, ahol a kreativitást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket fejlesztő, vidám, élénk színű játékokat helyeztek el. A játékok és az egyéb felszerelések helyes használatát információs táblák is segítik.
A nappaliban nagyképernyős tévék, kényelmes kanapék és csocsóasztal is helyet kapott, így biztosítva kellemes ismerkedési helyszínt a lakók számára. A konyhai területen mikrohullámú sütő és hűtőgép is található, segítve a lakók mindennapjait (például, a kisgyerekes édesanyáknak etetéshez nem kell elhagynia a teret), és a családi rendezvényeik – például a születésnapi ünnepségek – lebonyolítását.
A közösségi tér kitalálása és megvalósítása komoly kihívást jelentett a Cordia lakóingatlanjainak berendezésével és bérbeadásával foglalkozó Property Management csapatának. Felhasználva az itt szerzett tapasztalatokat már elkezdték megtervezni a III. ütemben kialakítandó közösségi teret is.

Okok, amiért a díjra érdemes

• Kifejezetten az itt élők igényeire kialakított közösségi tér.
• A helyiség elősegíti, hogy az épületben lakást vásárló fiatal családok minőségi kapcsolatokat alakíthassanak ki egymással.
• Több funkció egy térben: játszóház, társalgó, konyha, családi és baráti rendezvények helyszíne.
• Ez a típusú közösségi tér a magyar piacon egyedülálló, a társasházkezelő üzemelteti, kialakítását a beruházó finanszírozta.

Szolgáltatások

• Játszóház kreativitást, mozgáskoordinációt és egyensúlyérzéket fejlesztő játékokkal.
• Konyha háztartási gépekkel (hűtőgép, mikrohullámú sütő) felszerelve.
• Társalgó nagyképernyős tévékkel, kényelmes kanapékkal, csocsóasztallal.
• Mellékhelyiség