Árkád FoodLoft

Cím: 1106, Budapest Örs vezér tere 25/A
Ingatlan mérete: 2000 m²
Bérlő cég: áTable! Bellozzo Burger Market KATSA PadThai wokbár TSURU YOLO bistro
Bérlők száma: 8
Kivitelezés / Fitout
Cédor Kft.
Ingatlanfejlesztő
ECE Projektmanagement Budapest Kft.
Tervezés / belsőépítészet
Studio A4

Rövid bemutatkozás

Az ÁRKÁD bevásárlóközpont nagyszabású beruházásának köszönhetően egy új gasztro-teret, a Food Loftot nyitották meg a látogatók előtt a bevásárlóközpont felső szintjén.
Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető és minél több nemzet ízeivel találkozhassanak a látogatók. Az új területen 7 új vendéglátóegység kap helyet: à table!, Bellozzo, Burger Market, Katsa, Padthai wokbar, Tsuru és a Yolo Food.

A Food Loft megnyitásával nemcsak különböző nemzetek konyháit lehet majd kipróbálni, hanem olyan, a környéken eddig nem elérhető vendéglátóhelyek is megtalálhatók lesznek, amelyekért eddig a belvárosba kellett utazni.

Emellett a Food Loft közvetlen közelében kap helyet a megújult Kölyökpark játszóház is, így az új gasztro zóna az egész család számára kikapcsolódást biztosít majd. Az ÁRKÁD egyaránt tökéletes alternatíva azoknak a családoknak, akik tartalmas hétvégi kikapcsolódásra vágynak, de azoknak is, akik családi, baráti vagy akár üzleti ebédnek vagy vacsorának keresnek helyszínt.

A Food Loftnak a mai napig nagyon jó a sajtóvisszhangja:

„A Food Loft kialakításával egy izgalmas, szellősebb gasztro-tér jött létre…”
– gasztromagazin.hu

”Egyrészt nagyot erősít a nemzetközi vonalon – ha kedvünk van kipróbálni a thai ételeket, a sushit, a legjobb francia péksüteményeket vagy a tradicionális olasz konyha remekeit, akkor a Food Loft biztosan jó választás lesz. Akkor is érdemes meglátogatni az új egységet, ha érdeklődünk az autentikus tex-mex konyha iránt, ha belekóstolnánk néhány hagyományos magyar ételbe vagy éppen az egészséges, organikus konyha a kedvencünk.”
– welovebudapest.com

„A hét étterem megnyitása mellett a családokat a teljesen megújult Kölyökpark is várja, ahol a legmodernebb mozgás- és készségfejlesztő játékokat próbálhatják ki a gyerekek.”
– funzine.hu

Okok, amiért a díjra érdemes

A megbízó Magyarországon eddig nem létező, innovatív koncepcióját valósítottunk meg, mely a különböző konyhák népszerű képviselőit hozza egy fedél alá. Egy olyan organikus teret hoztunk létre mely indusztriális, modern és trendi belsőépítészetével egyszerre fogja össze és hagyja érvényesülni a különböző éttermek egyedi stílusát.

Mindehhez még egy majd 200 négyzetméteres teraszt is kialakítottunk mely időjárástól függően az év 8 hónapjában áll a látogatók rendelkezésére és különböző rendezvények megtartására is alkalmas.

Szolgáltatások

Vendéglátás
Játszóház
Kereskedelem
Parkolóház