Az Év Irodája

Infogroup

Cím: 1115, Budapest Bartók Béla út 105-113
Átadás éve: 2019 Q3
Kialakított terület mérete: 450 m²
Irodában dolgozók száma: 25
Bérlő cég: Infogroup
Ingatlanfejlesztő
Infogroup
Tervezés / belsőépítészet
LEVEL UP Office Design

Rövid bemutatkozás

Új irodaházhoz új iroda dukál.

Idén adtuk át legújabb projektünket, a Bartók Udvar II irodaházat és hogyan ellenőrizhetnénk a funkcionalitást és minőséget jobban, mint hogy mi is beköltözünk. Az Infogroup új irodáját a Level Up tervezte.

Az egylégterű irodákban a funkciók szerinti tagolást a szőnyegek és falak színének és textúrájának váltakozásával értük el. A dizájn ötvözi az industrial és modern stílust: az iroda színeiben az okker (oliva) és a szürke dominál, amit a logónk zöld és kék színeinek természetközeli árnyalatai lágyítanak, a mintázatban pedig sok a keresztbefutó vonalas motívum, ami az épület egyenes vonalait tükrözi vissza. A tárgyalók falát egyedi vízszintes festéssel osztottuk meg. Az egylégterű kialakítás a legtöbb esetben segíti a kommunikációt, de az elmélyült beszélgetésekhez két telefonszobát is kialakítottunk. Elvitathatatlan, hogy mindenki kedvence, a Bartók Bistro, amely visszatükrözi a Bartók Béla úton lévő számtalan kis kávézó hangulatát.

Okok, amiért a díjra érdemes

Imádjuk, mert szép és praktikus, modern, mégis otthonos és mi más lenne a legfontosabb szempont, mint a bérlői well-being és elégedettség… mi csak tudjuk…