Az Év Fejlesztő Cége

Biggeorge Property Zrt.

Cím: 1023, Budapest Lajos utca 28-32

Rövid bemutatkozás

Cégünk tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed. Társaságunk az elmúlt években a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósításának területén is jelentős tapasztalatra tett szert.

A Biggeorge Property Zrt. legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig – legyen akár szó lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben ezt az egyszerre professzionális és emberközeli szemléletet tükrözi.

Minden új projekt a jó ötletek felkutatásával indul. Ezt követően cégünk előkészíti és lebonyolítja a fejlesztéseket, amelyekhez pénzpiaci kapcsolataink biztosítanak stabil anyagi hátteret. A Biggeorge Property Zrt. jelenleg 150 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlanszakértői közreműködésével.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünknek köszönhetően emberek ezrei számára válik még kellemesebbé a mindennapi élettér.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Főbb ügyfelek, referenciák

Bécsi Corner Irodaház
Parkway Irodaház
Európa Lakókert
Audi Logisztikai Park
Sasad Liget 1, 2, 3, 4, 5, 6
Garibaldi Residence
Broadway Residence
Elisabeth Residence
Dagály Residence
Németvölgyi Residence
Emerald Residence
Waterfront City
Spirit Residence
Paris Maison
Westside Residence
Könyves 22/24
Garibaldi 4
Alba Airport
Rudolph Logisztika
Seuso Ipari Park/Lakópark