Az Év Facility Management Cége

SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft.

Cím: 1143, Budapest Gizella út 51-57

Rövid bemutatkozás

A SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft.-t 2012-ben alapította Sólyom András. Célja, hogy évtizedes ingatlanpiaci tapasztalatok birtokában egy ügyfél centrikus, helyi üzemeltető középvállalatot hozzon létre Munkatársaival.
- Egyfelől ismerik a nemzetközi vállalatok, ingatlanalapok elvárásait: riporting struktúrákat, rizikó management eszközöket, transzparencia elvárásokat.
- Másfelől széles körű piaci ismerettel és kiterjedt, megbízható alvállalkozói hálózattal rendelkeznek valamennyi szolgáltatási feladatra.
A siker záloga a globális üzemeltetői tudás és a lokális piaci tapasztalat kombinációja.

Okok, amiért a díjra érdemes

1. Növekedés: A vállalat a gyors növekedés fázisában van: Árbevétele 2017-ben 55%-al haladta meg a megelőző évet, 2018-ben pedig 46%-al.! A real Double Digit Company! :--)
2. Minőségirányítás: A vállalat az alapítás pillanatától rendelkezik minőségpolitikával, amit 2014-ben tanúsíttattak, rendszeresen megújítanak.
3. Vevői elégedettség I.: Több szolgáltatási szerződésük is tartalmaz rendszeres értékelést, SLA-t. A kapott visszajelzéseket komolyan veszik,
4. Vevői elégedettség II.: A megbízók elégedettségét az alapszerződés volumenén túlmutató pótmunkák (felújítási, beruházási és kiépítési projektek) volumenén mérik le. A pótmunkák százalékos aránya az alapszerződésekhez képest 2018-ban 84%!
5. Vevői elégedettség III.: 2018 évben két megbízást is nyertek olyan Ügyféltől, akinek már dolgoztak korábban.
6. Vevői elégedettség IV.: Az elnyert megbízásokat folyamatosan megújítják, megtartják.
7. Társadalmi felelősségvállalás: Aktív tagjai vagyunk a LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének), ezen keresztül a HuGBC-nek (Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének), a német-magyar kereskedelmi és iparkamarának, valamint az ügyvezető személyében a RICS-nek is.
8. Innováció: Tanácsadási üzletág: Több izgalmas és összetett tanácsadási feladaton is dolgoztak: ezek tervezőasztalon lévő épületek üzemeltetési átvilágítása, vagy vállalati üzemeltetési modellek feltérképezése, szervezetfejlesztés.

Főbb ügyfelek, referenciák

PM cégek: CBRE, Cushman & Wakefield, Eston,
Alapkezelők: ConvergenCE, Erste Alapkezelő
További referenciák kérhetők a nagy ingatlan tanácsadó cégek property management szervezetei vezetőitől:
CBRE – Kákossy Zsolt
C&W – Szeifert János
Eston – Pintér Dániel