Az Év Irodája

Banzai Cloud

Cím: 1088, Budapest Rákóczi út 1-3.
Átadás éve: 2019 Q2
Kialakított terület mérete: 350 m²
Irodában dolgozók száma: 30
Tervezés / belsőépítészet
Pivot 270
Projektmenedzsment
Pivot 270

Rövid bemutatkozás

A BanzaiCloud egy az IT területen 2017 óta működő startup cég, melynek 3 alapítója a belvárosi East-West Business Centert választották bázisuknak.
Céljuk, hogy jelentős szereplővé váljanak a hibrid és multicloud megoldást szállítók nemzetközi piacán.
A BanzaiCloud Pipeline platformja elérhetővé teszi a legkorszerűbb felhő és konténer technológiákat a vállalatoknak. A platform által csökkenthető a modern felhőalkalmazások fejlesztésének, üzembe helyezésének és skálázásának komplexitása.

Okok, amiért a díjra érdemes

A 350 négyzetméteres iroda 30, főként fejlesztőként dolgozó munkatársat szolgál ki.
Az iroda tervezésének fő irányadója a szörfözés volt, mely az egyik alapító hobbija. Ennek hatására jelenik meg az irodában a széltérkép, szörfözés és a víz motívumai. Az elemeket az indusztriális hangulattal ellensúlyoztuk és párosítottuk. Megjelennek az ipari építészetre jellemző anyagok és a látszó gépészet is.
A nagy open office részt térelválasztó bútorokkal tagoltuk. A bútor egyik fő eleme a tengerkék plexi, melyen a fény átszűrődése tengerparti hangulatot hoz az irodába.
Az open office mellett mindössze két kisebb, két nagyobb tárgyaló és egy étkező-konyha lett üvegfallal elválasztva. Az üvegfalak hozzájárulnak a tágas, átlátható térképzéshez, mely által az iroda nincs kis részekre felszabdalva.
A konyha egyedi csempeburkolata játékosságot visz a helyiségbe, mely játékosság a túloldalon lévő írható-törölhető grafikában is megjelenik. Az étkező részen az asztaloknál és a bárasztalnál is étkezhetnek a munkatársak.
Az irodát egy lendületes megjelenés jellemzi, mely segíti az ott dolgozók hatékony munkavégzését.