HARMONY TERRACE

Cím: 1134, Budapest Angyalföldi út 18
Ingatlan mérete: 7697 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2021
Ingatlanfejlesztő
GEOS Group Hungary

Rövid bemutatkozás

A XIII. kerület közkedvelt és megújuló részén kerül megvalósításra Harmony Terrace lakóparkunk, amely nem véletlenül kapta ezt a megnevezést. Igyekeztünk egy modern urbanista lakóparkot tervezni, amely harmonizál a természettel. A nagy üvegfelületekkel és teraszokkal továbbá a maximális zöldfelület kialakítással a földszinti és az első emeleti udvarokban, tetőteraszon igazi stílusos kombinációt alkot leendő tulajdonosai számára. A folyosók természetes megvilágítást és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Az emeleteken a lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat, minden lakás bevilágítása és tájolása optimális, északi tájolású lakás nincs tervezve az épületben. A lakásokhoz balkonok, teraszok kapcsolódnak.

Az épület fenntarthatóságot az előbb ismertetett homlokzatkialakításon kívül további modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. A lakópark a BREAM környezet és energiaminősítő rendszerek szerinti legmagasabb fokozat elérésére törekszik.

LOKÁCIÓ
A lokációnak köszönhető a környezetbarát orientáltság, mivel az épület jól megközelíthető a városi tömegközlekedésessel, kerékpárral, elektromos járművekkel, amely szintén erősíti a fenntarthatóságát a lakóépületnek. Továbbá jelentős szerephez jutnak a modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek és a környezetbarát anyagok felhasználása a belsőépítészetben, szelektív hulladékkezelés az üzemeltetés során.

HŐSZABÁLYZÁS
A hatékony üzemeltetés mellett kiemelt fontosságú az épület élhetősége. Az épületszerkezet nagy hőtehetetlensége biztosítja a lakások nyári klímáját és a tervezett gépészeti rendszerekkel nem csak az épület fűtését kívánjuk megoldani, hanem nyári hűtését is. Az előremutató erőforrások felhasználása mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett a gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása, a szellőzőrendszerekben felhalmozódó energia visszanyerése hőcserélőkkel.
Az épületbe víztakarékos hálózatot terveztünk, amely optimalizálja a vízfelhasználást egyben hasznosítja tetőkre érkező csapadékot.

Okok, amiért a díjra érdemes

European Property Award-ot elnyert lakóépület 2019-ben.
Kitűnő lokáció: kiváló közlekedési infrastruktúra, megújuló kerület, remek szolgáltatási környezet.
Kényelmi kialakítás: modern hűtési-fűtési rendszer, prémium minőségű anyagok, mélygarázs, akadálymentesített épület.
Modern és időtálló megjelenése a nagy zöldfelületekkel párosítva, utánozhatatlan életérzést az ott lakok számára.

Szolgáltatások

modern hűtési-fűtési rendszer
mélygarázs
prémiumkategóriás lakások
figyelemre méltó zöldfelület kialakítás