Az Év Facility Management Cége

KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.

Cím: 1139, Budapest Pap Károly u. 4-6.

Rövid bemutatkozás

A KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft. 2007. 10. 18-án alakult meg. Célunk, működési struktúránk és értékeink azóta is változatlanok, a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy műszakilag magas színvonalú és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a létesítménygazdálkodási és karbantartási piacon, valamint komplett megoldásokat kínáljuk testre szabott értéknövelő szolgáltatásainkkal.

Az 1997-es alapítás óta a KRAFT Cégcsoport immáron 6 tagvállalatával a létesítmények teljes skáláját és életciklusa során felmerülő összes igényt próbálja kielégíteni. Az utóbbi évek bővülése is ezzel a szemlélettel zajlott.

Okok, amiért a díjra érdemes

A KRAFT FM Kft. a több mint 1000 munkavállalót foglalkoztató KRAFT CSOPORT tagvállalata. Az üzemeltetéssel foglalkozó személyi állományunk 2015-ös 108 főről mára 197 főre nőtt főként műszaki üzemeltetési projektjeink gyarapodásának köszönhetően. A 2018-as árbevételünk az előző évhez képest 26,8%-al nőtt, ami megítélésünk szerint a piaci szereplők között kiemelkedő teljesítménynek számít.
Jelenleg több mint 80 projekten, majdnem 2 millió m2-en nyújtunk Ipari, Irodai, Kereskedelmi és Oktatási létesítményeken üzemeltetési szolgáltatásokat.
Az iparágban fellelhető digitális újdonságokat keressük, fejlesztjük és beépítjük új és meglévő szolgáltatásainkba.
Célkitűzésünk, hogy a Megrendelőink a szolgáltatásunkra támaszkodva folyamatosan üzem- és termelőképesek legyenek.
Idén teljeskörű szervezeti átalakítást hajtottunk végre, hogy Ügyfeleinket még magasabb minőségben tudjuk kiszolgálni, és a jövő kihívásainak egy rugalmas és hatékony működéssel tudjunk nekivágni.

2019-es évben 3 új projekttel bővült üzemeltetési portfóliónk országszerte:

• a világ egyik meghatározó gumigyártó cégénél veszünk részt az üzemeltetési feladatok ellátásában
• Újhartyánban idén átadásra került autóipari beszállítónál nyújtunk HARD FM szolgáltatásokat
• Irodaház portfóliónk bővült Budapest egyik legnagyobb ingatlan fejlesztési beruházás keretében újonnan épült irodaház teljeskörű (HARD és SOFT FM) szolgáltatásával

2018 elején a KRAFT FM Kft. elnyerte az Év Üzemeltető Cége 2017 díj első helyezését! A legfontosabb szempont a díj odaítélésénél (a közönségszavazatok mellett) a folyamatos fejlődés és a Megrendelők elégedettsége volt. Reméljük idén ismét bezsbelhetjük a 2019-es díjat.

Főbb ügyfelek, referenciák

Megrendelői körünk bővült Ipari megrendelői szegmensben egy autóipari beszállító újonnan felépült gyárának műszaki üzemeltetési szolgáltatásával Újhartyánban, Tatabányai Gumigyár üzemviteli feladatainak ellátásával, illetve Hatvan új csarnokának hosszútávú üzemeltetési szolgáltatásával.
Sikerült elnyernünk egy Budán épülő új Irodaház komplex üzemeltetési feladatait.
Összegezve a tekintélyes ipari és iroda üzemeltetési portfóliónkat sikerült újabb értékes Megrendelőkkel bővítenünk.