Az Év Belsőépítész cége

Value 4 Real Kft.

Cím: 1027, Budapest Kapás utca 6-12.

Rövid bemutatkozás

A Value4Real Kft. a Value4Real Group zászlóshajója 2019. évben ünnepelte fennállásának 6. évfordulóját.
Egyik fő üzletáguk a generáltervezés, amelyet maximális ügyfélközpontúság és holisztikus szemlélet jellemez. Tervezési projektjeik során felhasználják a Cégcsoport mérnöki, projektmenedzsment és kivitelezés üzletágainak szakértelmét és tapasztalatát. Az interdiszciplináris, közel 30 fős design team a magas esztétikai és műszaki minőség mellett, mindig reális, megvalósítható és személyre szabott megoldásokat nyújt.
A Cégcsoport jelen van Lengyelországban is egy saját leányvállalattal és a környező országok majdnem mindegyikében valósítottak már meg sikeres projekteket.
A Value4Real minden szektorban jelen van, különösen sok referenciájuk van irodák, szállodák, kereskedelmi és középületek, valamint ipari – logisztikai létesítmények tervezéséhez kapcsolódóan.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Value4Real az elmúlt néhány évben körülbelül 200 ezer m2 irodaterület tervezését végezte el. Szolgáltatásaiknak egyre több esetben része a belsőépítészeti tervezés is.
Belsőépítészeti tervezés során is kamatoztatják kiterjedt mérnöki és generáltervezői tapasztalatikat. Egyedülálló módon tudnak támogatást nyújtani az irodaprojektek előkészítésétől, a spaceplanningen át, a részletes belsőépítészeti kiviteli terv készítésig. Sikereik kulcsa, hogy a minőségi design mellett, a költségkereten belüli és műszaki megvalósíthatóságot szem előtt tartva terveznek, nyitottak az innovációra, az új technológiákra és a környezettudatosságra. A terveik nem követnek aktuális trendeket, hanem mindig az adott feladat jelentette kihívásokból táplálkoznak, a kérdések mélyére ásva adnak adekvát válaszokat az ügyfelek igényeire.

Főbb ügyfelek, referenciák

2019. évben többek között az alábbi belsőépítészeti terveket készítették:
Roche - Nordic Light Trio Irodaház
Unisys – Budapest One Irodaház
MOL TIFO előcsarnok – Tiszaújváros
Metrodom értékesítési iroda - Budapest
Iron Mountain Iroda átalakítás – Studium Irodaház
Schneider – Nordic Light Uno Irodaház
UDI – Átrium Park Irodaház