Az Év Irodája

Ceetrus Hungary Kft.

Cím: 1095, Budapest Soroksári út 44.
Átadás éve: 2019 Q1
Kialakított terület mérete: 542 m²
Irodában dolgozók száma: 32
Bérlő cég: Ceetrus Hungary Kft.
Irodaház: Mill Park
Irodabútor
Blue Business Interior Kft.
1 referencia
Tervezés / belsőépítészet
Mádi Láncos Studio Kft
Kivitelezés / Fitout
nora - Prointerier

Rövid bemutatkozás

A Ceetrus Hungary új irodája igazán inspiratív, jó hangulatú és dinamikus munkakörnyezet lett, ahová minden nap nagy kedvvel és lelkesedéssel járnak be munkatársaink.
A tervezés legelejétől bevonásra kerültek a Ceetrus dolgozói. Interjú készült minden szervezeti egységgel, illetve a különböző csoportok képviselőivel a dolgozói igények felmérése érdekében. A felmérésből kikristályosodott, hogy olyan irodát szeretnének, amely tükrözi a cég arculatát, ingatlanfejlesztési tevékenységét, vízióját, ugyanakkor friss, otthonos, barátságos, környezettudatosságra és kreativitásra inspirál. Ennek megfelelően egy olyan irodatér került megvalósításra, amely összemossa a határokat a természetes és az épített környezet között. Természetes hatású felületeket, vibráló színeket és rengeteg élő növényt használtunk. A dolgozók sharedesk rendszerben dolgoznak, ha kedvük van váltogathatják a munkaállomásukat akár egy napon belül is. Egészségük védelme érdekében, az érintéssel történő fertőzések megakadályozására pedig fényre aktiválódó titánium-dioxid alapú tartós védőbevonattal láttunk el minden munkaállomást.

Okok, amiért a díjra érdemes

Mert modern, praktikus, funkcionális, szeretik a dolgozók, és úgy gondoljuk elég különleges ahhoz, hogy díjat kapjon. Sok a már-már közösséginek nevezhető tér, ami közvetlenséget sugároz, kényelmes és jó értelemben ellazítja mind az itt dolgozókat, mind a hozzánk érkezőket. Kevesebb a stressz, jó a hangulat, nagyobb a tettvágy és az egyes kihívások megoldására aktivizált energia. Technikailag nagyon jól felszerelt de mindent könnyű kezelni, tényleg a munkát szolgálják az eszközök, nem csak "díszek". Mindemellett az egész kialakítás esztétikus de nem kihívó, letisztult és szerethető.