Ceetrus Hungary Kft.

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

GMB Solutions

Tervezés / belsőépítészet

Mádi Láncos Studio Kft

Kivitelezés / Fitout

nora - Prointerier

ProInterier Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1095, Budapest Soroksári út 44.

Átadás éve: 2019 Q1

Kialakított terület mérete: 542 m²

Irodában dolgozók száma: 32

Bérlő cég: Ceetrus Hungary Kft.

Irodaház: Mill Park


Rövid bemutatkozás

A Ceetrus Hungary új irodája igazán inspiratív, jó hangulatú és dinamikus munkakörnyezet lett, ahová minden nap nagy kedvvel és lelkesedéssel járnak be munkatársaink.
A tervezés legelejétől bevonásra kerültek a Ceetrus dolgozói. Interjú készült minden szervezeti egységgel, illetve a különböző csoportok képviselőivel a dolgozói igények felmérése érdekében. A felmérésből kikristályosodott, hogy olyan irodát szeretnének, amely tükrözi a cég arculatát, ingatlanfejlesztési tevékenységét, vízióját, ugyanakkor friss, otthonos, barátságos, környezettudatosságra és kreativitásra inspirál. Ennek megfelelően egy olyan irodatér került megvalósításra, amely összemossa a határokat a természetes és az épített környezet között. Természetes hatású felületeket, vibráló színeket és rengeteg élő növényt használtunk. A dolgozók sharedesk rendszerben dolgoznak, ha kedvük van váltogathatják a munkaállomásukat akár egy napon belül is. Egészségük védelme érdekében, az érintéssel történő fertőzések megakadályozására pedig fényre aktiválódó titánium-dioxid alapú tartós védőbevonattal láttunk el minden munkaállomást.


Okok, amiért a díjra érdemes

Mert modern, praktikus, funkcionális, szeretik a dolgozók, és úgy gondoljuk elég különleges ahhoz, hogy díjat kapjon. Sok a már-már közösséginek nevezhető tér, ami közvetlenséget sugároz, kényelmes és jó értelemben ellazítja mind az itt dolgozókat, mind a hozzánk érkezőket. Kevesebb a stressz, jó a hangulat, nagyobb a tettvágy és az egyes kihívások megoldására aktivizált energia. Technikailag nagyon jól felszerelt de mindent könnyű kezelni, tényleg a munkát szolgálják az eszközök, nem csak "díszek". Mindemellett az egész kialakítás esztétikus de nem kihívó, letisztult és szerethető.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!