Ceetrus Hungary Kft.

KépekCím: 1095, Budapest Soroksári út 44.

Átadás éve: 2019 Q1

Kialakított terület mérete: 542 m²

Irodában dolgozók száma: 32

Bérlő cég: Ceetrus Hungary Kft.


Rövid bemutatkozás

A Ceetrus Hungary új irodája igazán inspiratív, jó hangulatú és dinamikus munkakörnyezet lett, ahová minden nap nagy kedvvel és lelkesedéssel járnak be munkatársaink.
A tervezés legelejétől bevonásra kerültek a Ceetrus dolgozói. Interjú készült minden szervezeti egységgel, illetve a különböző csoportok képviselőivel a dolgozói igények felmérése érdekében. A felmérésből kikristályosodott, hogy olyan irodát szeretnének, amely tükrözi a cég arculatát, ingatlanfejlesztési tevékenységét, vízióját, ugyanakkor friss, otthonos, barátságos, környezettudatosságra és kreativitásra inspirál. Ennek megfelelően egy olyan irodatér került megvalósításra, amely összemossa a határokat a természetes és az épített környezet között. Természetes hatású felületeket, vibráló színeket és rengeteg élő növényt használtunk. A dolgozók sharedesk rendszerben dolgoznak, ha kedvük van váltogathatják a munkaállomásukat akár egy napon belül is. Egészségük védelme érdekében, az érintéssel történő fertőzések megakadályozására pedig fényre aktiválódó titánium-dioxid alapú tartós védőbevonattal láttunk el minden munkaállomást.


Okok, amiért a díjra érdemes

Mert modern, praktikus, funkcionális, szeretik a dolgozók, és úgy gondoljuk elég különleges ahhoz, hogy díjat kapjon. Sok a már-már közösséginek nevezhető tér, ami közvetlenséget sugároz, kényelmes és jó értelemben ellazítja mind az itt dolgozókat, mind a hozzánk érkezőket. Kevesebb a stressz, jó a hangulat, nagyobb a tettvágy és az egyes kihívások megoldására aktivizált energia. Technikailag nagyon jól felszerelt de mindent könnyű kezelni, tényleg a munkát szolgálják az eszközök, nem csak "díszek". Mindemellett az egész kialakítás esztétikus de nem kihívó, letisztult és szerethető.


Közreműködők

Irodabútoros

Blue Business Interior Kft.

GMB Solutions

Belsőépítész

Mádi Láncos Studio Kft

Kivitelezés

Nora - ProInterier Kft.

ProInterier Kft.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!