New Age Irodaház

Cím: 1138, Budapest Esztergomi út 44-46
Ingatlan mérete: 17200 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2021

Rövid bemutatkozás

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területe, az ingatlanpiac egyik kiemelt helyszíne a Váci-úti tengely, illetve a Budai és Pesti oldalt összekötő kulcscsomópont, az Árpád-híd Pesti csomópontja.
Ma itt található a fővárosi modern irodaállomány nagyjából negyede, és ha ebben az ütemben halad, a bérelhető irodaterület hamarosan elérheti az 1 millió m² volument.
A fejlesztések során hangsúlyos erővonalak alakultak ki, erőteljes hatást gyakorolva a környezetre.
Ezeknek az erővonalaknak a fonódásában, a terület súlypontjában szoborszerűen jelenik meg a CPI új irodaházfejlesztési koncepciója a New Age.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az Árpád híd pesti hídfőjénél megvalósuló New Age irodaház a hely ikonikus épülete lesz. Szakítva az építési vonalak adta korlátokkal- nem épületsorban gondolkodva-, egy minden irányban érdekes, szoborszerű épület jön létre.
A New Age fonódó koncepciójának alapja az elmúlt évek fejlesztései során kialakult hangsúlyos erővonalak környezetre gyakorolt hatása. Ezen erővonalak mentén, a terület súlypontjában jelenik majd meg a minden irányból vizuális élményt nyújtó új irodaház.
A CPI, szem előtt tartva a környezettudatosságot és a kényelmi szolgáltatásokat, 2020-ban kezdi meg a 17 ezer négyzetméter kiadható irodaterülettel rendelkező épület fejlesztését. A vállalat által már bevezetett Tudatos Épület koncepciójának megfelelően a fenntartható, legkorszerűbb technológiákat alkalmazza.

New Age kisfilm itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=kmUdLlT9AQA&t=2s

Szolgáltatások

étterem-kávézó, retail funkció, illetve fő funkcionális elemként a CPI kiemelkedő szolgáltatásainak helyszíne, a Human Innovációs Program helyiségei