CPI HIP

Cím: 1138, Budapest Dunavirág utca 2-6
Ingatlan mérete: 600 m²
Bérlő cég: Starschema, Colonnade, Interticket, Brendon, Orbico, Premium Pénztár, CPI Hungary, Samsung, WHO, Nemzetközi Vöröskereszt, EOS, Alef, Chiesi, Amrest, Trigranit, Magyar Posta. A CPI HIP irodaházainak - Gateway, Balance Loft, Balance Hall, Balance Building, Quadra és Arena - bérlői.
Bérlők száma: 1000
Ingatlanfejlesztő
CPI Hungary Kft.

Rövid bemutatkozás

A CPI Hungary saját bérlőközpontú, jóléti brandjét, a Human Innovációs Programot Magyarországon 2015-ben elsőként vezette be. A HIP koncepció nagy sikerének köszönhetően a program elemei ma már a CPI kiemelt irodaházaiban megtalálhatóak. A CPI Hungary küldetésének tekinti bérlői részére az ember- és élményközpontú munkakörnyezet kialakítását és a munkahelyi komfortérzet maximalizálását. Ennek érdekében jött létre a cég Humán Innovációs Programja, melynek keretében olyan szolgáltatások kerültek bevezetésre, melyek elősegítik az irodaházban dolgozók egészségmegőrzését, könnyítik az irodai mindennapok problémáinak megoldását, színesebbé teszik a megszokott irodaházi életet.A Community Manager, az irodaházakban dolgozókkal való kapcsolattartásnak, illetve helyi jelenlétének révén a szolgáltatások palettáját az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíti és újítja.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodaházi szegmensben a CPI által bérlői számára bevezetett Humán Innovációs Program (HIP) olyan korszakalkotó és máig egyedülálló szolgáltatáscsomag, melynek előnyeit mind a munkáltatók, mind a bérlők munkavállalói élvezhetik. A program alappilléreit 2015-ben dolgozta ki a CPI a hazai, sőt a nemzetközi trendeket is megelőzve. A CPI Hungary a hazai irodapiaci szegmensben elsőként ismerte fel irodaházaiban a közösségi terek kialakításának és korszerű használatának fontosságát. A programot először a Balance Office Parkban vezették be, és a pozitív fogadtatásnak és a bérlők lelkesedésének köszönhetően minden kiemelkedő irodaházukban meghonosították.

A bérlők időt, helyet, energiát spórolhatnak a program egyes elemei által – a szervezésre, utazásra szánt idő szinte teljesen eltűnik a túlzsúfolt naptárakból, a költségeket csökkenti az ingyenes terem- és eszközhasználat, a szolgáltatók kedvező árképzése, a szervezéssel járó stressz pedig teljesen megszűnik. A program kiemelkedő HR faktor a bérlők szemében.
A HIP program Community Managerei azon fáradoznak, hogy egy lépéssel az igények megjelenése előtt kínáljanak kényelmi, relaxációs és adminisztrációs szolgáltatásokat az irodaház dolgozóinak, illetve a felmerülő kéréseket, ötleteket a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsék.

Folyamatos megújulás, fejlesztés, rugalmasság, az igények és visszajelzések követése – ezek mind a program legfőbb jellemzői közé tartoznak.

A bérlők a heti rendszerességű hírlevélből, az épületek lobbyjában és liftjében található digitális kijelzőkről, illetve személyesen is informálódhatnak az aktuálisan elérhető programokról .
2019 szeptembere óta egy új bérlői applikáció segítségével is tájékozódhatnak a bérlők a helyben elérhető HIP szolgáltatásokról, megoszthatják az irodaházi közösség szempontjából hasznos információikat.
Az applikáción keresztül a már rutinszerű napi kapcsolattartás más platformot is kap. Napi rendszerességgel kapnak a bérlők információt a frissülő szolgáltatásokról, a környéken elérhető szolgáltatásokról kizárólag a bérlőink számára leszervezett kedvezményekkel, illetve az időpontfoglalás, car-sharing és egyéb funkciók is elérhetőek.

HIP weboldal:
www.hipbudapest.hu

Szolgáltatások

Mentális well-beinget támogató programok: jóga, meditáció, stíluskurzus, stresszmenedzsment előadások, mediáció előadás, csocsó, darts, pingpong.
Fizikai jólétet támogató programok: jóga, pilates, köredzés, gerinctorna, zumba, alakformáló torna, harcművészeti oktatás, TRX, személyi edzések, kültéri sportolási eszközök az irodaházaink parkjaiban (Living Garden).
Kényelmi szolgáltatások: szépség és egészség programok, cipő - és ruhajavító, ruhatisztítás, színház-, koncert-, sportesemény-, fesztiváljegy értékesítés, masszázs, manikűr, pedikűr, kozmetikus, mozgó piac, online market átvételi pont, kedvezményes könyvvásár, kültéri tárgyalók ingyenes wi-fi használattal.

Közösségi események, networking programok megszervezése a HIP representative által. Food truck-ok szervezése a változatos étkezés támogatására, közös piknikezés az irodaház parkjában.

Új applikáció a szolgáltatások és programok, a közösségépítés elősegítésére.