Az Év Irodája

Stratis Kft.

Cím: 1037, Budapest Szépvölgyi út 139
Átadás éve: 2018 Q1
Bérlő cég: Stratis Kft.
Kivitelezés / Fitout
Kaczur Krisztián - Fieto Bt.
Tervezés / belsőépítészet
Nádor Design
Varga Olivér

Rövid bemutatkozás

2007 óta a Stratis Kft. székhelye a Szépvölgyi út 139. alatt található irodánk. 2017-ben sor került arculatunk ráncfelvarrására, a megfiatalodott márkához pedig elengedhetetlenné vált a 10 év alatt megkopott fényű irodánk felújítása, modernizálása.
A felújítási munkálatokra 2019 februárban került sor, amikor is a teljes belső design megreformálásra került - nem volt kivétel ez alól a padlószőnyeg és a falak színe sem, a régi bútor darabok is új gazdát kerestek. Közel két hónap megfeszített munka után átadták a kivitelezők a megszépült irodánkat, így áprilisban birtokba is vehettük.
A design mellett a technológiai környezet is megújításra került, minden nagyobb tárgyalót televízióval szereltek fel. Sor került telefonfülkék kialakítására is, mely jelentősen megkönnyíti az open office mozgalmas napjainak lebonyolítását.
Az iroda Mátyáshegy és Remete között bújik meg, így a belvárosi betondzsungelt magunk mögött hagyva a fa borítású épületben az irodán belül moha oszlopok és virágszigetek képviselik a természet közelséget.
Sikereink elérésének kulcsa szilárd értékeink, melyeknek így kiemelt helye van a kialakított recepció falán.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Stratis Kft. székhelye nem egyszerűen egy iroda. A 21 éves hazai cég nagyot nőtt és fiatalított az elmúlt 2-3 évben. Az iroda új megjelenése nem csak ezt a fiatalítást, hanem a cég megújulási képességét és fiatalos lendületét is hivatott tükrözni – mind a kollégák, mind az ügyfeleink számára.
Egyik legnagyobb értékünk az összetartó, jó hangulatú, dinamikus csapatunk, a kialakított open office pedig támogatja a közösség erejének és a benne rejlő szinergiáknak a kibontakozását.
Prémium tanácsadó cégként arra is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy ügyfeleinket magas színvonalú környezetben tudjuk fogadni, ennek érdekében modernizáltuk a tárgyalók felszereltségét, nagy méretű tévék és teljes falrészes whiteboardok támogatják a kollégák mindennapi munkáját, melynek legfőbb célja az, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük céljaik eléréséhez. Kialakításra került egy kényelmes, kanapés tárgyaló szoba is, hogy a kisebb létszámú, ám annál fontosabb tárgyalások kellemes környezetben kerüljenek lebonyolításra.
Az iroda új arculatának tervézesékor tehát egyaránt érvényesültek a következő szempontok: a kollégák és ügyfelek kényelme, a munkavégzés hatékonyabbá tétele, az arculatunkhoz való illeszkedés. Ennek köszönhetően irodánk színes, vidám és fiatalos, ahol minden generáció jól érzi magát együtt.