UpScale iroda

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

DNB Kft.

Pivot 270

Kivitelezés / Fitout

Horsens Partners Kft

Projektmenedzsment

TSPC Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1138, Budapest Váci út 135

Átadás éve: 2019 Q3

Kialakított terület mérete: 105 m²

Bérlő cég: Upscale IT Kft.


Rövid bemutatkozás

A kivitelezést belsőépítész terv alapján, design&build konstrukcióban készült el az UpScale informatikai cég számára. A BSR Center irodaházban található terület a kiemelt státuszú bérlői igényeknek megfelelően, magas minőségben, a határidők megtartása mellett jött létre.
Az iroda kialakításánál fontos szempont volt a közvetlen, barátságos és motiváló környezetalakítás, hozzájárulva ahhoz, hogy egy inspiráló munkahely jöjjön létre a cég dolgozói számára.


Okok, amiért a díjra érdemes

A 100 négyzetméteres UpScale irodát egyedi megjelenés jellemzi, melynél az arculati elemek belsőépítészeti megoldásokban elevenítődnek meg. Jellemző arculati elem a zöld és lila szín, melyek az iroda falain, valamint a bútorokon köszönnek vissza.
Az iroda design egyaránt tartalmaz lágy és merev formákat, az UpScale logóból átvett íves vonalvezetés az iroda teljes területén megjelenik: falakon, konyhában, ülőbútorokon, a telefonfülkében lévő asztalokon, valamint a whiteboardokon és a szőnyegen is.
A lágy vonalvezetést fém elemek, szögletes formák, üvegfelületek és akusztikus falburkolatok ellensúlyozzák.
Az irodában egy open office került kialakításra, melynek közvetlen közelében egy lounge és egy bárpulttal felszerelt konyha található. A konyhában lévő grafika némi groteszk humort csempész a térbe, a szöveggel együtt fiatalos lendületet hoz az irodába.
A tárgyaló és a vezetői iroda üvegfallal van elkülönítve mely hozzájárul a tágas, átlátható tér képzéséhez. A nyugodt munkavégzés érdekében két phonebooth került kialakításra, mely privát térként is funkcionál.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!