Az Év Irodája

Fellowes Hungary

Cím: 1044, Budapest Óradna 4.
Átadás éve: 2019 Q1
Kialakított terület mérete: 182 m²
Irodában dolgozók száma: 7
Bérlő cég: Fellowes Hungary Kft.
Tervezés / belsőépítészet
OFFISEVEN

Rövid bemutatkozás

A Fellowes Hungary Kft. a 102 éves, Itasca-i székhelyű Fellowes Brands nagyvállalat magyarországi képviselete 2011. áprilisában kezdte meg működését 2 fővel. Elsősorban irodai, otthoni munkavégzést hatékonyabbá, biztonságosabbá tévő, saját gyártású termékmegoldásokat kínálunk vásárlóink számára. Így az iratmegsemmisítő, lamináló, spirálozó és vágó gépek értékesítése mellett igen nagy hangsúlyt fektetünk irodai ergonómiai megoldásaink, állítható magasságú asztalaink és közösségi terek légtisztítására alkalmas eszközeink értékesítésére, valamint az ezzel kapcsolatos folyamatos piacfejlesztésre.

Csapatunk mára 7 főre bővült, így nagyobb irodára volt szükségünk, a költözést pedig szerettük volna összekötni egy minőségi szintlépéssel. Hiszünk abban, hogy az irodai környezet minősége legalább annyira befolyásolja a munkavégzés hatékonyságát, mint a csapatot alkotó kollégák, ezért egy mai, ergonomikus, kifejezetten emberközpontú környezetet szerettünk volna kialakítani kollégáink számára.

Okok, amiért a díjra érdemes

Büszkék vagyunk arra, hogy egy 7 fős mikrovállalkozásként sincs szégyenkezni valónk új irodánk minősége miatt, hiszen minden munkaállomásunk állítható magasságú, az iroda minden helysége tisztított levegővel van ellátva, fényes, tágas, közösségi tereink (egy pub hangulatú, informális megbeszélések lebonyolítására is alkalmas konyha, illetve egy 60 négyzetméteres tető terasz) inspiráló környezetet biztosítanak számunkra, a design pedig kifejezetten a mai trendeknek megfelelően lett kialakítva. A kialakításba igyekeztünk bevonni a csapat minden tagját, hiszen az elsődleges cél az volt, hogy a kollégák akkor is jól érezzék magukat, amikor nem home-office-ban látják el feladataikat.

Nevezésünkkel nemcsak büszkeségünknek szerettünk volna hangot adni, de azt is üzenjük a hozzánk hasonló méretű vállalkozásoknak, hogy akarással, odafigyeléssel ebben a méretben is lehet költséghatékony, de mégis ergonomikus, emberközpontú környezetet teremteni a munkavállalók számára.