Az Év Ingatlanfejlesztése

FERRUM Irodaház

Cím: 1139, Budapest Lomb utca 37-39.
Átadás éve: 2019 Q2
Ingatlan mérete: 5100 m²
Irodabútor
Bravo Sincord Kft.
Kivitelezés / Fitout
FITOUT ZRT.
Kivitelezés / Fitout
GMB Solutions Kft.
Tervezés / belsőépítészet
GEREBEN MARIÁN ÉPÍTÉSZEK

Rövid bemutatkozás

2019 júliusában átadásra került a FITOUT cégcsoport saját beruházásában és generálkivitelezésében megvalósult „A” kategóriás FERRUM Irodaház, amely az átadást követően 5 hónappal, közel 90%-os bérbeadottággal rendelkezik. Az Octogon magazinban megjelent cikk jól bemutatja azt a magas minőségű kivitelezési munkát, amelyet a kiváló építészeti koncepció (Marián és Gereben Építésziroda), egy részletekre kiterjedő belsőépítészeti tervezés (FITOUT saját tervezői csapat, Pálffy András és Szarka Tímea) alapozott meg.

A FERRUM Irodaháza korábbi Könnyűipari Alkatrészgyártó és Ellátó Vállalat (KAEV) üzemcsarnokának és kapcsolódó irodaterületeinek újraélesztésével, egy karakteres épületblokk ráépítése abroncsként köti össze a felújításon áteső, szabadon álló épületeket.

Az irodaházban két különleges világos és jó hangulatú lépcsőházi mag, illetve összesen 3 db személylift található. Az épület földszint + 3 szintjén összesen 12 db, bérlemény található, a 35 m2-es bérleménytől egészen a 800 m2-es bérleményig.

FERRUM Irodaház megszerezte a BREEAM in use minősítést is, melynek egyik fő alapja, hogy az irodaház co2 kibocsájtásmentes épület (energiatudatos VRV rendszer biztosítja az épület hűtését / fűtését). A FERRUM másik nagy eredménye a környezettudatosság szempontjából, hogy a meglévő épületek megtartásával, azok felújításával (rengeteg műszaki kihívás elé állítva a FITOUT mérnök csapatát) jött létre a fejlesztés, a teljes bontás helyett.

Okok, amiért a díjra érdemes

A FERRUM Irodaház tökéletesen bemutatja a FITOUT cégcsoport alábbi mottóját:
„Szeretnénk nyomot hagyni magunk után, így szemléletünket és képességeinket saját irodaház fejlesztéseinken keresztül is demonstrálni kívánjuk.”

Sok vendégünk járt már az irodaházban, tőlük, illetve bérlőinktől idéznénk, amelyek jól jellemzik az épület különlegességét.
„Az ipari stílust belsőépítészetben ilyen igényességgel megoldani és ilyen kedves hangulatot létrehozni, eddig nagyon keveseknek sikerült.”
„Az épület minden egyes részletén látszik az igényesség, az alaposság, a minőségre törekvés és az erős tulajdonosi szemlélet.”
„Én biztos voltam benne, hogy amibe a FITOUT fog, az csak különleges lehet, és nem is csalódtam.”
„Nekem nem szokott tetszeni, ha valami rozsdás, de ehhez a házhoz valahogy mégis nagyon illik.”
„Én tudtam előre, hogy ez KIB…OTT jó lesz, és az is lett.”

Szolgáltatások

- Bisztró, kávézó
- Konferenciaterem
- Vendégtárgyaló
- Szauna
- Belső használatú konditerem
- Kerékpártárolók, öltözők, zuhanyzók
- Különleges atmoszférájú, csendes belső kert