Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

GTC Pillar

Cím: 1134, Budapest Dózsa György út 61-63
Ingatlan mérete: 29000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2021
Ingatlanfejlesztő
GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt.

Rövid bemutatkozás

A Pillar, Budapest egyik meghatározó új fejlesztésű irodaépülete, 29.000 m2 irodaterülettel rendelkezik. A díjnyertes ZDA-Zoboki Építésziroda Kft. által tervezett, GTC Magyarország által fejlesztett különleges irodaház oszlopsora egy belső oázist rejt majd. A Pillar irodaház mind az irodákban, mind közösségi tereiben egyedi lehetőségeket, inspiráló, nyílt tereket kínál majd az alkotni vágyóknak. Az oszlopsor mögött megbúvó vízfelületek, parkosított zöld területek és árnyékot adó fák biztosítják a nyugalom szigetét mindenki számára. A belső kert megbeszéléseknek, közös ebédeknek, kötetlen hangulatú találkozásoknak ad helyet, kiszakítva bérlőinket az irodai környezetből.

Az ExxonMobil’s Global Business Center a tervek szerint 2022 első negyedévében átadásra kerülő GTC Pillar teljes egészére szóló bérleti szerződést kötött. A hazai irodapiac tranzakcióinak történetében ez a legnagyobb megállapodás, amit még fejlesztés alatt álló irodára kötöttek.
Többi projektjéhez és teljes portfóliójához hasonlóan a GTC az új Pillar építése során is fenntartható technológiákat alkalmaz, magas minőségi színvonalat és makulátlan projektmenedzsmentet biztosít.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Pillar legfőbb vonzereje, hogy a tisztán funkcionális rendszer harmonikusan illeszkedik az emberi léptékű barátságos környezetbe. A Pillar irodaház mind az irodákban, mind közösségi tereiben egyedi lehetőségeket, inspiráló, nyílt tereket kínál majd az alkotni vágyóknak.
A GTC különösen nagy hangsúlyt fektet az új közösségek megjelenésének elősegítésére. Alapelvei mentén a vállalat képes olyan designmegoldásokban gondolkodni, melyek az egyszerű épületeket olyan terekké változtatják, ahol a produktivitás és az egészség áll a középpontban, miközben az épületet használó közösség is kiemelkedő szerephez jut. Ezen erőfeszítéseket jól mutatja az elsőosztályú, díjnyertes ZDA-Zoboki Építésziroda Kft. által tervezett komplexum oszlopcsarnoka is, amely igazi oázist biztosít az épületen belül.

Szolgáltatások

A Pillar nemcsak a legújabb technológiai újításokkal felszerelt iroda lesz, hanem egy olyan hely, ahová az ExxonMobil munkatársai örömmel járnak be dolgozni, és szívesen töltik majd idejüket. Mivel az épület egészét az ExxonMobil veszi bérbe, részese lehet a design kialakításának és az építés fázisainak is. A felek közötti folyamatos egyeztetés a biztosíték arra, hogy a Pillar valóban a bérlő igényeinek megfelelően készül el, a környezettudatos megoldásoktól az elektromos töltőállomásokon át az étterem, kávézó, edzőterem és gyermeknapközi kialakításáig, valamint az egyéb kényelmi szolgáltatásokig.