Az Év Facility Management Cége

AddVal

Cím: 1077, Budapest Wesselényi u. 16

Rövid bemutatkozás

A közel 20 éve működő, 100%-ban magyar és magántulajdonban lévő AddVal különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezel Budapesten és környékén, több mint 80.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt. Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását, beleértve a tervezés, mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan - műszaki managementet és a bérbeadási szolgáltatásokat is.

Okok, amiért a díjra érdemes

Tevékenységünk során a legnagyobb hangsúlyt a megrendelői elégedettségre helyezzük. A sikeres működés egyik alapja a csapat, mely az utóbbi 1-2 évben megújult és tovább bővült komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, több nyelvet beszélő, motivált munkatársakkal.
Szakképzett csapatunk az AddVal irodában és közvetlenül az ingatlanok helyszínén dolgozó munkatársakból áll, így az iroda, a kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetését is a legmagasabb színvonalon végezzük. Bérlőink nem csak a help desk felületen jelezhetik a problémáikat, észrevételeiket, de a kisebb felmerülő feladatokat a helyszínen lévő technikus kollégák azonnal el tudják látni.
A Central Udvar irodaháznál ebbe az évben a belső kertre / pihenőhely megújítására helyeztük a hangsúlyt.
Az Ausztria Házban pedig a lobbyt újítjuk fel teljesen; még ebben az évben elkezdődnek a munkálatok.

Ügyfeleink elégedettségét és bizalmát az is jelzi, hogy a meglévő megbízásaink terjedelme folyamatosan bővül, egyre több feladattal bíznak meg minket.
2019. májusától a Merkúr Palota FM feladatait is mi végezzük.
Portfóliónkban 2 olyan irodaház is szerepel, melyeknél több ízben is volt már tulajdonosváltás (pl. a Central Udvar esetében a jelenlegi tulajdonos a hatodik), de az AddVal mindkét esetben a kezdetektől fogva látja el a PM / FM tevékenységet.

Főbb ügyfelek, referenciák

Új megbízásunk 2019-ben:
Merkúr Palota: 5300 m2

Főbb ügyfelek, referenciák
Allee Bevásárlóközpont – 47.000 m2
Ilka Corner – irodaház – 4.000 m2
Central Udvar irodaház -15.500 m2
Ausztria Ház - 3.300 m2
Corner6 Irodaház – 6.800 m2

Főbb ügyfeleink: CalCap, Goldman Sachs, List Group, UNICEF, ASUS Magyarország, McCann, Eximbank, Fox.