Jaguar Land Rover Iroda

KépekCím: 1134, Budapest Váci út 47

Átadás éve: 2019 Q2

Kialakított terület mérete: 6100 m²

Irodában dolgozók száma: 400

Bérlő cég: Jaguar and Land Rover


Rövid bemutatkozás

Az üzleti megközelítésünk a befektetőkkel, fejlesztőkkel és vállalkozókkal való tapasztalatunkból és a magyar piac megértéséből fakad. Ezáltal megértjük céljaikat, és intelligens módszereket fejlesztünk ki azok megvalósításához. Nemzetközi és helyi tapasztalatokkal kombinálásával előnyt biztosítunk azoknak, akiket ismerünk, akikkel dolgozunk - és azzal is, amit tehetünk.
Az Ügyfél, az új Jaguar és Land Rover irodáját, a White House-ban helyezte el, mely 2018-ban a Magyarország legzöldebb épületének szavaztak meg, mely a kiválasztási fontos karakterizálója volt. A Jaguar és a Land Rover számára is fontos volt a fejlődés a közép-kelet-európai térségben, így Magyarország mérnöki szempontból remek helynek bizonyult.
A Jaguar és a Land Rover iroda egyedülálló és nemzetközileg sokszínű szervezeti projekt. A globális szabályozást (ügyfél leírások, magyar protokollok és az Egyesült Királyság irányelvei) együttesen kellett összehangolni a piacon lévő jelenlegi irodai tendenciákkal. Ezeknek a tényezőknek a kombinációja különböző módon befolyásolta mind a tervezési -, mind az építési fázist. Különféle kulturális háttérrel rendelkező egyének támogatták a projekt menedzsmentet, hogy a több mint 6000 négyzetméteres iroda területet sikeresen, időben átadásra kerülhessen. A projekt menedzsment csapata sikeresen kezelte a technológia és a kulcsfontosságú elemek költségvetését a projekt során, miközben teljesítette mind az ügyfél, mind a bérbeadó elvárásait is.
A Jaguar és a Land Rovernek négy vadonatúj mérnöki osztálya van, egy helyi Facility Management csapattal, így körülbelül 400 munkatársat támogat belsőleg a multi cég. A minimál stílusú nyitott iroda területeket, a reprezentatív területeket, és a tárgyalókat megosztják egymással az első - és a második emeleten.


Okok, amiért a díjra érdemes

Úgy gondoljuk, hogy ez az egyedülálló munkahely megérdemli a kitüntetést, mivel bonyolultsága ellenére egy iroda képes kielégíteni minden alkalmazott igényeit, mivel különféle munkaterületeket biztosít a különböző munkastílusok támogatására, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan működjenek a kívánt módon, és ezáltal értéket teremtsenek.
A Jaguar és a Land Rover a minimális irodai stílust részesíti előnyben, magas színvonalú technológiával és szigorú vállalati identitással, ellentétben a magyar szabályozással és a piaci trendekkel. A tényleges tervezési elemeket és anyagokat energiatakarékos megoldásokkal kombináltuk.
Valójában Jaguar és a Land Rover egy képviseleti iroda, amely kiemeli a fenntarthatósággal és az alkalmazottak jólétével kapcsolatos új vállalati felelősségeket mind szellemi, mind fizikai szempontból is.


Közreműködők

Tervező iroda

Area

Projektmenedzsment

CBRE Hungary

Instant Group

Kivitelezés

DVM construction Kft.


Hozzászólások