Jaguar Land Rover Iroda

Képek

Az Év Irodája Nagyvállalati díj 2019 DöntősCím: 1134, Budapest Váci út 47

Átadás éve: 2019 Q2

Kialakított terület mérete: 6100 m²

Irodában dolgozók száma: 400

Bérlő cég: Jaguar Land Rover


Rövid bemutatkozás

A brit-nemzetközi prémium járműipari vállalat, a Jaguar Land Rover (JLR) 2019 májusában nyitotta meg magyarországi mérnöki központját. A budapesti iroda tervezési és kivitelezési munkálataiban, illetve az operatív működésben az Instant Group (Instant) lett a JLR partnere. Ez az együttműködés mind a JLR, mind az Instant számára újdonság a partneri kapcsolat jellegét tekintve és abból eredően is, hogy mindkét cég új belépő a magyarországi piacon.

Az új iroda lehetséges lokációjának keresésekor a CEE régió volt fókuszban, Magyarország pedig remek választásnak ígérkezett a mérnökközpont létrehozására, mivel kiváló autóipari háttérrel és tehetségekkel rendelkezik. A GTC White House Irodaház LEED Platinum minősítésű, 2018-ban Magyarország legzöldebb projektjének választották meg, műszaki paraméterei, fenntartható kialakítása és működése miatt kiemelkedően vonzó volt a JLR számára.

A Jaguar Land Rover mérnöki központja egy színes, nemzetközi projekt csapat szakértő munkájának köszönhetően jött létre: a tervezés és a kivitelezés során a Magyarországon és az Egyesült Királyságban érvényes előírásoknak is megfeleltek, megvalósították a JLR elképzeléseit és mindezt az Instant széleskörű szaktudásával és jó gyakorlatával ötvözték. A projekt sikeresen elkészült, több mint 6000 m2-nyi irodaterület került kialakításra és a JLR közép-kelet európai régiójának új mérnöki központját avathatták fel.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Jaguar Land Rover mérnöki központját visszafogott branding, egyedi céges arculat és magas színvonalú technológiai megoldások jellemzik. Az irodaterületet az egyes tevékenységek alapján tervezték meg, a kialakított területek elősegítik az együttműködést. A dizájn elemek nem uralják a teret, magas minőségű, ergonomikus anyagokat és energiatakarékos megoldásokat használtak fel.

Hisszük, hogy ez az egyedi munkahely, amely a minimalista céges branding új hullámát képviseli, különböző munkastílusokat is kiszolgál és remek példája a fenntartható tervezésnek, méltó az elismerésre. A GTC White House irodaházban található JLR iroda a Jaguar Land Rover és az Instant kiváló partneri együttműködésének köszönhetően jött létre és működik sikerrel budapesti mérnöki központként.


Közreműködők

Tervező iroda

Area

DVM group

Projektmenedzsment

CBRE Hungary

Instant Group

Kivitelezés

DVM group

Üvegfalak

GMB Solutions

Világítástechnika

Pont Light Kft


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!