Az Év Facility Management Cége

Rustler Kft.

Cím: 1016, Budapest Hegyalja út 7-13

Rövid bemutatkozás

A Rustler Group egy 80 éve múltra visszatekintő, elismert cég Ausztria és Európa szerte. Mára Európa egyik vezető létesítmény szolgáltató cégévé nőtte ki magát, évi megközelítőleg 50 Millió Eurós bevételével, 10 Milliárd Euró értékű ingatlan állomány menedzselésével és több mint 500 saját alkalmazottjával.
A magyarországi leányvállalat 2008-as alapítás óta a Magyarországi szolgáltatási köre folyamatosan bővül és mára több piaci szegmensben is képviseli magát, mint teljes körű facility és property management szolgáltató.
2008-tól irodaházak, kereskedelmi és ipari ingatlanok, raktárak kezelésére illetve üzemeltetésére nyújt komplex műszaki és gazdasági megoldásokat egyaránt.
A kezelt ingatlanok közé tartoznak egyaránt régebbi építésű ingatlanok, első osztályú high-tech irodaházak, banképületek és azok kulcs fontosságú szerver termei, szimulátorokkal beépített oktató központ valamint több bérlős igényeket kielégítő iroda központok.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Rustler Magyarország csapata 2018-ban újrafogalmazta stratégiáját, átszervezésen esett át, szervezetbővítést és szolgáltatásfejlesztést vitt véghez, megalapozva a meglévő, valamint a jövőbeli Ügyfelek igényeinek magas szintű kiszolgálását.
Ennek eredményeképpen a kereskedelmi portfóliójának növelése mellett, több hónapos mobilizációs és tranzíciós időszakot követően 2019 első felében elindította első és egyben kimagasló referencia értékű integrált facility services for workplace szolgáltatását egy prémium autógyártó vállalat magyarországi kutatási és fejlesztési irodájának kiszolgálása érdekében.
A Rustler koncepciójának nem csupán a karbantartási, műszaki támogatási, takarítási, tea lady, őrzési, recepciós, vending, konyhai ellátási szolgáltatások tudatos integrálása volt a célja, hanem, hogy első osztályú végfelhasználói élményt nyújtson nap, mint nap több ezer négyzetméteren, több száz dolgozónak. Mindezt 100%-os törvényi megfelelés és transzparencia mellett, közel 100%-ban saját, folyamatosan képzett munkatársakkal, valamint legújabb technológiák alkalmazásával értük el.

Főbb ügyfelek, referenciák

- Hazai és nemzetközi ingatlan befektetők
- Bankok
- Ingatlan alapok
- Nemzetközi autógyártó vállalat
- Nemzetközi légitársaság
- Nemzetközi könyvelő és befektetési tanácsadó cég