EATON Business Service Center Expansion

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

BpDekor Kft.

Decor Floor Kft.

Palota-Gipsz Hungary Kft.

ProInterier Kft.

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

Irodabútor

Europa Design

GMB Solutions

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Joó Éva

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1123, Budapest Nagyenyed u. 8-14.

Átadás éve: 2019 Q2

Kialakított terület mérete: 1455 m²

Irodában dolgozók száma: 160

Bérlő cég: EATON Enterprises

Irodaház: Krisztina Palace


Rövid bemutatkozás

Az EATON egy töretlenül fejlődő amerikai vállalat, mely vezető szerepet tölt be a villamosiparági termékek, a minőségi áramellátást biztosító gépek, a hidraulikus berendezések valamint a repülőgép- és autóalkatrészek világpiacán. A cég több mint 175 országban képviselteti magát és több mint 99 000 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

Az EMEA Business Service Center 2015 óta van Magyarországon és az elmúlt 4 év alatt 7 fázisban bővült és 650 alkalmazottat foglalkoztató központtá nőtte ki magát. A cég növekedésével és megváltozott igényeivel egyetemben az elmúlt évben a budapesti iroda két ütemben bővült. A vállalati filozófiához igazodva mindkét ütem nagyszerű példája annak, hogy milyen módon tükröződnek egy vállalat mottói és értékei a belsőépítészetben is:
– „we do what matters work”
– fenntarthatóság
– innováció
– sokszínűség

Az alaprajzi elrendezés a bérlői igényeknek megfelelően nyitott, egyterű irodából és zárt tárgyalói zónákból áll. A munkaállomások és a dolgozói területek az egész irodán belül egységesek és magas szinten ergonomikusak.


Okok, amiért a díjra érdemes

A 6. fázis tervezésekor az újrahasznosítás mellett fontos szempont volt, hogy az eddigi irodatér arculati elemei újragondolva jelenjenek meg - így született meg a régi és az új összefonódása, amit a padlóburkolat tükröz a leginkább: az open office iroda területén a meglévő padlóburkolat mellé egy új, egyedi színvilágot képviselő, a cég színeit felvonultató minőségi szőnyeg került a folyosói részre.

A 7. fázis az előző építészeti megoldásoknak a lendületes folytatása, ahol az iroda kialakításának és otthonosabbá tételének a célja a vállalat és a dolgozók sokszínűségének kifejezése volt.

A zárt terek mindegyike más-más színárnyalatot kapott és az eddigiektől eltérően nem az EATON kék brand színe dominál, hanem megjelennek teljesen szokatlan árnyalatok is, mint a lazac, a levendula, a barack, az áfonyakék. A terek elválasztásában új irodai megoldások születtek: növényfal és színes, zajcsillapító akusztikai függönyök.

A teakonyhákban az éttermi kialakítás mellett megjelennek a mai modern szociális terek: kávésarkok kényelmes kanapékkal, kollaboratív irodarészek illetve egy panorámás zöldövezeti terasz. A dolgozói élmény növelésére egyedi kivitelezésű családi szobát hoztak létre: a szülőknek kénylemes munkaállomást, a gyereknek biztonságos játszósarkot játékokkal, könyvekkel és krétafallal.

A dinamikusan fejlődő cég belsőépítészeti koncepciójának tervezésekor szem előtt tartva a meglévő területek kialakítását valamint a bérlői igényeket, egy technológiailag jól felszerelt, ergonomikus, munkavállalóbarát – de mindemellett fiatalos, modern, egyedi kivitelezésű bérlemény létrehozására törekedtek, amely magasan kiemelkedik az irodák sokaságából.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!