SMART Deposit Zrt.

Cím: 1117, Budapest Móricz Zsigmond körtér 16

Rövid bemutatkozás

A SMARTdepositot több éves ingatlanos tapasztalat és valós igények hívták életre. Kevesen tudják, de az ingatlanközvetítők nem vehetnek letétbe pénzt az ügyfelektől semmilyen jogcímen sem! Piaci, független szereplőként olyan eszközt biztosítunk lakossági ügyfelek és minőségi ingatlanközvetítők részére, akik nyitottak az új, innovatív megoldásokra, egyben fontosnak tartják az etikus és legális üzletkötést, és szem előtt tartják a biztonságot is.

A SMARTdeposit olyan egyedülálló megoldást kínál, melynek segítségével az ügyfelek biztonságosan és gyorsan juthatnak el az előszerződés megkötéséig, ezáltal időt és pénzt takarítanak meg, miközben hozzájárulnak az ingatlanpiac szakmai reputációjának, megbízhatóságának növeléséhez is.

Cégünk 100%-ban megfelel az EIDAS és GDPR uniós jogszabályoknak, továbbá online ügyfél azonosítást és digitális aláírást használunk, amely által a platformon kötött szerződések megfelelnek az írásbeliség követelményének. A letétkezelést biztosító pénzügyi szervezet 100%-ban megfelel a PMT törvényi szabályoknak és pénzügyi felügyelet alá tartozik. A letétbe került összegekre nagy értékű biztosítást kötöttünk, így az Ön pénze az ügylet lebonyolításáig teljes biztonságban van.

Fontos megjegyezni, mivel a Földhivatal rendszere nem képes digitális szerződések befogadására, ezért a SMARTdeposit előszerződése tulajdonjog bejegyzésre nem jogosít fel! Az ügyvéd előtt szerkesztett végleges adásvételi szerződést nem helyettesíti.

Okok, amiért a díjra érdemes

A cég 2018 augusztusában alakult, előtte 3-4 hónap ötletelés zajlott, és a csapat formálódott. 2018 Q3-Q4 ben összeraktuk a termék specifikációt, megterveztük a wireframe-et, elkezdtük a partnereink felkutatását, elő sales-elni a terméket. 2019 Q1-Q2 ben zajlott az informatikai fejlesztés és a kódolás, Júliusra elkészült a prototípusunk. 2019 Q3-Q4 a termék tesztelésével zajlik, és a partnerintegrációkkal. Sales-eljük a terméket hazai vállalatoknak, ingatlanirodáknak, ingatlanfejlesztő cégeknek. Partnereink révén lehetőségünk nyílik nemzetközi piacralépésre is, a távol kelet ázsiai régióban is. A tesztek során a prototípus nagyobb hibák nélkül működik, és egyszerűen, könnyen kezelhető. Több nagy partner céggel is aláírt együtt működési szerződésünk van, melyek a jövőben adás-vételi előszerződések megkötésére fogják használni a platformunkat.

Főbb ügyfelek, referenciák

Magyar Ingatlanosok Országos Szövetsége
Penates Invest Zrt
GoodID
Fintechzone.hu
Codecluster kft
HiQ - Hungarian Innovates
SmartHub
Nemzeti Adatvédelmi Szövetség