Milestone Budapest Semmelweis

Képek

Az Év Ingatlanfejlesztése Különdíj 2018 GyőztesCím: 1095, Budapest Tűzoltó u. 50-56.

Átadás éve: 2018 Q1

Ingatlan mérete: 15600 m²


Rövid bemutatkozás

| Home away from home |

A Milestone Budapest Semmelweis felső kategóriás kollégium, mely magas minőségű szállást kínál magyar és külföldi diákoknak.
A fejlesztés elsőként valósít meg egy privát alapon működő, kollégiumi céllal épülő, nagyméretű beruházást, mely több, mint 418 egyszemélyes, saját konyhával és fürdőszobával feleszerelt szobát foglal magában. A Semmelweis Egyetem EOK épületének szomszédjaként, a Klinikák metró megállótól 80 méterre, tökéletes lokációval kínál közösségi szálláshelyet.
A projekt fejlesztője a magyar Forestay Development Kft. Beruházók a Rigg Vagyonkezelő Zrt. és az osztrák Value One Holding. Az épület üzemeltetője a MILESTONE.


Okok, amiért a díjra érdemes


A MILESTONE Budapest One 2016-ban az Iroda.hu versenyén az "Az Év Tervezett Projektje" kategória döntőseként az első 4 közé került.
A Milestone Budapest Semmelweis diákszállás egyrészt egy modern, innovatív, egyedi szolgáltatásokat nyújtó beruházás, másrészt azon túl, hogy egy egyedülálló szolgáltatást vezet be Magyarországon kiemelt értékteremtő szereppel bír a IX. kerület szívében. A fejlesztés a 1950-es években épült Labor Műszeripari Művek épületének és közvetlen környezetének rehabilitációját tűzte ki célul. Az üzemépület 1991-ben zárta be kapuit és lényegében mintegy 14 éven keresztül használaton kívül állt. A kollégiumi beruháznak köszönhetően a meglévő pince+4 szintes épület megújul és L alakú alápincézetlen földszint+hat emeletes épületszárnnyal bővül a telek belseje felé. Az épületben kertkapcsolatos kávézók és éttermek kínálnak a kollégium lakóinak és a környéken megfordulóknak kikapcsolódási lehetőséget. Az épület földszintjén áthaladó közterületként működő sétány közvetlen összeköttetést kínál az egyetemi épület és a metrómegálló között.


Szolgáltatások

Az épület a diákok minden igényét kielégíti, így saját fürdőszobával és konyhával rendelkező szobákat; közösségi tereket, úgymint lobbyt, tanulószobákat, edzőteremet, TV szobákat, tetőteraszt és ezen túl kávézókat, éttermet is kínál. Az épület földszintjén áthaladó sétány közvetlen összeköttetést teremt az egyetemi épület és a metrómegálló között.

Szolgáltatások:
- fürdőszobával és konyhával rendelkező szobák, design bútoros szobákkal
- tanulószobák
- lobby
- mosókonyha
- vezeték nélküli internet
- széf
- takarító szolgálat
- teljes technikai személyzet
- kávézók
- éttermek
- fitness központ
- 250 m2 tetőterasz konyhával


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!