Invensol Hungary Kft.

Cím: 2038, Sóskút Bajcsy-Zsilisznky 21.

Rövid bemutatkozás

SAM - Az okos iroda velünk él, velünk változik.

A globális és regionális vállalatok részéről egyre növekvő igény jelentkezik a rugalmas munkakörnyezet megvalósítására, az úgynevezett okos irodák működtetésére. De mit is jelent ez a gyakorlatban?

Egy okos iroda folyamatosan alkalmazkodik a felhasználók igényeihez. Nem tart fenn kihasználatlan tereket és eszközöket, ezzel biztosítja a környezettudatosságot, és természetesen költséghatékonyan üzemel. A munkavállalók számára, mindehhez, egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít, figyelembe véve az egyéni és csoportos igényeket. Legyen szó akár egy rövid távú projektről, amely intenzív, közös munkát igényel a projekt tagoktól, vagy éppen azokról a munkatársakról, akik rendszeresen kívánnak élni az otthonról dolgozás lehetőségével. A munkáltató számára pedig fontos, hogy az eszközei hatékony kihasználtságáról gyors és átlátható kimutatásokat kaphasson a megfelelő optimalizálás érdekében.

Az Invensol Space and Asset Managment (SAM) egy olyan innovatív rendszer, mely mindezen elvárásokat egyszerre teljesíti. A SAM föltérképezi az okos irodát, megjeleníti az egyes munkaállomásokhoz tartozó eszközöket, melynek köszönhetően a felhasználók lefoglalhatják kedvenc asztalukat egy napra, vagy akár több hónapra. A SAM biztosítja a valós idejű, nagyszámú adatok elemzését és konszolidációját a menedzsment számára. A SAM több modulból épül fel, mely lehetővé teszi, hogy a különböző funkciók más és más hozzáférésekkel, biztonsági szinttel, valamint más megjelenítési felülettel rendelkezzenek.

Jelenlegi partnereink, a rugalmas munkakörnyezet bevezetésével és a SAM támogatásával, akár 25%-os ingatlanköltség megtakarítást is elérnek. Hisszük, hogy minden vállalati kultúra más, és minden irodának megvannak a sajátosságai. Éppen ezért a SAM minden partnerünk esetében személyre szabott és az adott igényekhez igazodik.

Okok, amiért a díjra érdemes

Mert hisszük, hogy nem az ember alkalmazkodik az irodához, hanem az iroda alkalmazkodik az emberhez. A SAM segítségével az okos iroda velünk él, velünk változik.

Főbb ügyfelek, referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy referenciák között számos nagy nemzetközi cég hazai irodái és SSC központjai szerepelnek. Ügyfeleink az olaj-, gyógyszer-, szesz- és autóipar vezető vállalatai.