Hard Rock Hotel Budapest

Cím: 1065, Budapest Nagymező utca 38
Ingatlan mérete: 10000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2019
Projektmenedzsment
Céh Zrt
Ingatlanfejlesztő
Redwood Holding Kft.
Tervezés / belsőépítészet
S100 Építészeti Stúdió
Kivitelezés / Fitout
SWIETELSKY Magyarország Kft.

Rövid bemutatkozás

Minden ott kezdődött, amikor a rock legenda, Eric Clapton az eredeti, akkor még egyetlen Londoni Hard Rock Cafénak ajándékozta kedvenc gitárját. Ez a gesztus tette le a mai Hard Rock birodalom alapköveit.
A ma már a floridai székhelyű és az ottani seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock International a világ 74 országában üzemeltet 185 éttermet, 27 luxus szállodát és 12 kaszinót.

Erőteleljes európai terjeszkedésében Londonnal és Madriddal szinte egy időben nyitja meg kapuit a budapesti szálloda, amely a LifeStyle hotel kategória úttörőjeként jelenik meg a Közép-Kelet Európai piacon Budapesti debütálásával.

A Hard Rock Hotel Budapest várhatóan 2019 ev vege előtt nyitja meg kapuit a nemzetközi és a Budapesti vendégek előtt.

Okok, amiért a díjra érdemes

A budapesti Hard Rock Hotel új szintre emeli a főváros hotel kínálatát. A Hard Rock koncepciója, hogy nem hagyományos szállodai szolgálatátst nyújt, hanem “true lifestyle hotelként” 360 fokos valódi fogyasztói “experience”-et, - zenei, vizuális, szolgáltatásbeli élményt nyúlt vendégeinek. Éttermeivel, bárjaival, rooftop rendezvény helyszínével a Hard Rock Budapest nem csak a külföldi vendégek számára, hanem a Budapesti minőségi szórakozásra vágyóknak is egy új, világklasszis minőségű szórakoztatást kínál majd.

Szolgáltatások

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, az  egykori Instant szórakozóhely területén lesz. Az Ó utcai eredeti épület lebontásra került, a Nagymező utcai homlokzat viszont megmarad - emögé kerül majd a hotel új szerkezete. A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz. A hotel alatt egy 70 férőhelyes garázst is helyet kap majd. A budapesti bulinegyed központjának számító helyszínhez egy modern nemzetközi konyhás étterem és bár, egy Lobby Bár és Prémium kávézó, egy kis konferenciaközpont, fitness terem, egy tetőtéri “Rooftop” multi-funkcionális rendezvény helyszín és egy Rock Shop ajandék és ruha kollekció üzlet csatlakozik majd.

A Hard Rock Hotel nem csak a budapesti szallodai szoba kínálatban nyújt majd újat a vendégeknek, éttermeivel, koncertjeivel, bárjaival egy világklasszis színvonalú szórakoztatást, gasztronómiát és mixológiát hoz el és kínál a magyar fővárosba.

A Hard Rock tulajdonában van a zenei világ legnagyobb pop-rock emlektárgy gyűjteménye, több mint 80.000 ereklyével amelyekből a Budapesti Hotelben is számos darab lesz kiállítva a belsőépitészet, a belső terek kialakításának szerves részeként.

A Hard Rock nem egy zenei témájú étterem vagy hotel márka. A zene az egész rendszer és élmény alapköve, maga a márka DNS-e.
Ízelítő a Hard Rock zenei szolgáltatásaiból:

A “Sound of Your Stay®” egy olyan ingyenes szolgáltatás, amelynek célja, hogy folyamatos zenei intrakciók és felfedezések révén váljon minél emlékezetesebbé a Hard Rock Hotelben töltött idő.
A Sound of Your Stay® egy mindenre kiterjedő, zenei élményprogram, amely a zenét kedvelő utazók számára hozzáférést biztosít a háromféle lehetőséghez: picks®. wax®. tracks®.

picks® A szálloda vendégek 20 féle Fender® gitárból választhatnak, amelyeken teljes tartózkodásuk alatt játszhatnak, kiegészítve azokat Fender® erősítővel, fejhallgatókkal és akár interaktív zeneórákkal a szállodai szobában.

wax® a márka zenei programjának legújabb elemeként lehetőséget kínál a vendégeknek arra, hogy a legnagyobb klasszikusokból készült válogatást eredeti bakelit lemezen, eredeti hangzásban hallgathassák.
A szálloda Cosley lemezjátszót és bakelit lemez válogatást biztosít vendégeinek.

tracks® A Hard Rock "Tracks" ingyenes streaming program részeként bejelentkezéskor a szálloda vendégei kódot kapnak egy lejátszási listához, melyen klasszikus daloktól egészen az underground zenékig válogathatnak.

A Hard Rock Hotelekben világszerte elérhető Rock Om® szolgáltatás Budapesten is elérhető lesz. A testre szabott jóga-élményt a vendégeknek a saját szobájuk kényelméből érhetik el és élvezhetik. A program három különálló szobai jóga videót tartalmaz, ezen kívül a program részeként a vendégek szobai jóga készletet is rendelhetnek.


https://www.youtube.com/watch?v=u44RMYwwO7o&feature=youtu.be