Shopmark

KépekCím: 1191, Budapest Üllői út 201

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 25000 m²


Rövid bemutatkozás

A Shopmark bevásárlóközpont a Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap portfóliójába tartozó épület. Az Alapkezelő 2016-ban tett szert az ingatlan tulajdonjogára azzal a céllal, hogy egy modern, hosszú távon értékteremtő befektetéssel erősítse az Alap vagyonát. A rövid építési időszakot hosszú és részletes stratégiai tervezés és projekt előkészítés előzte meg, hogy a legkisebb kockázattal valósulhasson meg ez a hazánkban egyedülálló fejlesztés.

A Diófa Alapkezelő Zrt. 2009-es alapítása óta tőke- és ingatlanpiaci ismereteinek, sokszínű ügyfélköréből adódó tapasztalatainak, valamint független, innovációra nyitott menedzsmentjének köszönhetően a hazai vagyonkezelési szektor egyik legdinamikusabban fejlődő szereplőjévé vált, és több mint 380milliárd forintos vagyont kezel intézményi és lakossági ügyfelek számára.


Okok, amiért a díjra érdemes

Októberben, fél éves fejlesztés után nyitott meg a 25 000 négyzetméteres Shopmark, Kispest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja. A munkálatok 2018 áprilisában kezdődtek, melynek során Magyarországon először valósult meg olyan bevásárlóközpont-átépítés, ahol a felújítás ideje alatt teljesen bezárták az épületet.

A bevásárlóközpont teljes átalakítása során többek közt a homlokzata, a belső kialakítása és a gépészete is megújult annak érdekében, hogy mind a bérlők és a vásárlóközönség számára, mind az ingatlan szempontjából valós értéket teremtsen. Ennek megfelelően egy közösségi szemléletű, korszerűsített és akadálymentesített épületet nyitottak meg a vásárlók előtt, mindezt a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal.


Szolgáltatások

On-site PM és FM csapat.
Elektromos autótöltő.
Közösségi terek.
Éttermek és kávézók.
Baba-mama szoba.
Ajándékutalvány.


Közreműködők

Fejlesztémenedzsment

Diófa Alapkezelő Zrt.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!