TMRW Life

KépekCím: 1077, Budapest Wesselenyi u 28


Rövid bemutatkozás

A TMRW® Hotels okostelefon alkalmazás egy újonnan alakult, korszakalkotó digitális hotelrendszer, amely a vendégeket egy egyedi digitális élményben részesíti, mindemellett lehetőséget ad a hoteleknek/hosteleknek/apartmanoknak, hogy hatékonyabban, kevesebb adminisztrációval, automatizált folyamatokkal, környezetkímélőbben és költséghatékonyabban tevékenykedjenek. Az okosmegoldások új projektekre, valamint a már meglévő házak felokosítására is alkalmazható.


Okok, amiért a díjra érdemes

A fő célunk, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Egy kiemelkedő vendégélmény mellett a hoteleknek egy olyan szolgáltatást nyújtunk, amely optimalizálja működésüket. Levesszük a recepcióról a bejelentkezés – kijelentkezés terhét, automatizált fizetési rendszer, és automatizált szobakiválasztás mind a munkafolyamatok gyorsítását és optimalizálását segíti.
A háttérben futó takarítási applikáció kiemelkedő segítséget nyújt a napi feladatok kiosztásában, tiszta szobák azonnali visszacsatolásában, riportokban, elveszett tárgyak kezelésében, valamint hibabejelentésben.


Főbb ügyfelek, referenciák

KViHotel Budapest


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!